Mantingerbrink 103 7812 MC EMMEN

€ 200.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet: gelegen op een perfecte locatie in woonwijk 'Bargeres' te Emmen verkopen wij deze ruime tussenwoning met aangebouwde stenen berging. De woning is eenvoudig maar functioneel uitgevoerd en dient eventueel te worden gemoderniseerd. Voordeel is dat je er dus volledig je eigen draai aan kan geven! Dit type huis beschikt over 3 woonlagen met o.a. een ruime living op de begane grond, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en
een tweede verdieping waar eventueel een extra (slaap)kamer gerealiseerd kan worden. De ligging van de woning is zeer goed op een steenworp afstand van winkels, basisscholen en openbaar vervoer etc.

Indeling
Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, meterkast, open keuken voorzien van eenvoudig keukenblok, tuingerichte woonkamer met trapopgang naar de verdieping en middels een loopdeur toegang tot de achtertuin. Tenslotte is de aangebouwde stenen berging/schuur te bereiken.

Eerste verdieping: Overloop, badkamer met ligbad, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting, 3 prima slaapkamers.

Tweede verdieping: Middels vaste trap bereikbare zolder met opstelplaats cv-ketel, unit mechanische ventilatie en mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te realiseren.

Tuin: de achtertuin is ca. 8 meter diep en ca. 6 meter breed, ligt op het zuidoosten en grenst aan een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde ligt eveneens een verkeersluwe straat met openbare parkeergelegenheid en kleine speelplaats.

De woning ligt in de woonwijk Bargeres en beschikt over een winkelcentrum met een gevarieerd winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Tevens zijn in de wijk meerdere basisscholen aanwezig, kinderopvang en verschillende sportvoorzieningen. Voor alle overige voorzieningen bereik je binnen 10 fietsminuten het centrum van Emmen. Het openbaar vervoer (busverbinding en treinstation) is snel bereikbaar en met de auto zijn diverse uitvalswegen richting de Rondweg, N34 en A37 vlot aan te rijden. Om even frisse energie op te snuiven, ben je binnen enkele minuten te voet of met de mountainbike in het Noordbargerbos.

Extra info:
- Energielabel C;
- Centrale verwarming via een Intergas combiketel (bouwjaar 2017, eigendom);
- Houten kozijnen, gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing;
- Vloeren begane grond, eerste en tweede verdieping uitgevoerd in beton;
- Rustige ligging in een kindvriendelijke en tevens kinderrijke buurt;
- Aangebouwde stenen (fietsen)berging van circa 8m² groot;

Kortom: gaat je voorkeur er naar uit om zelf een woning naar eigen idee en smaak op te knappen? Dan is dit huis net iets voor jou!

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1980
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact