Meridiaan 110 7891 EJ KLAZIENAVEEN

€ 215.000 Kosten koper

Omschrijving

Aan de doorgaande weg met een heerlijke vrije ligging aan de voorzijde, wordt deze goed onderhouden HOEKWONING met aanbouw, blokhut en veranda te koop aangeboden. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 283m² eigen grond. De woning is onderhoudsarm uitgevoerd en voorzien van kunststof kozijnen, kunststof gevelbekleding en dubbele beglazing. De ligging is perfect te noemen; op steenworp afstand van het moderne centrum van Klazienaveen, scholen en sportvoorzieningen. Een ideaal en betaalbaar object voor een breed publiek! Het huis verkeert in een verzorgde, neutrale staat en kunt u gaan betrekken zonder grote investeringen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, meterkast, kastruimte, toilet, lichte doorzon woonkamer, halfopen keuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat met afzuigkap en kleine koelkast, aangebouwde bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-berging en vaste kastenwand. Woonkamer en keuken voorzien van keurige laminaatvloer.

1e verdieping: overloop, vaste kast, drie slaapkamers van resp. 5, 11 en 12 m2 en de compacte badkamer met douche en wastafel. Ook de eerste verdieping is neutraal afgewerkt en de vertrekken hebben goede lichtinval. Vanwege de rechte wanden zijn de slaapkamers functioneel en praktisch in te richten.

2e verdieping: via vaste trap naar de zolder met dakraam en ruimte achter de knieschotten. Hier is eventueel ruimte voor een 4e (slaap)kamer.

De achtertuin is op het oosten gelegen, met prima zonligging en privacy. De tuinen zijn onderhoudsarm aangelegd en ook parkeren op eigen terrein is mogelijk. De blokhut met veranda biedt een ideale ruimte voor (tuin)spullen en een fijne plek om buiten te zitten. Er is tevens een stenen berging aanwezig van circa 12m², ideaal voor het stallen van fietsen, speelgoed e.d.

Informatie
- Energielabel D: v.v. dakisolatie en gevelisolatie;
- Kavelgrootte van 283m²;
- Onderhoudsarme gevelbekleding;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing (grotendeels HR++);
- Centrale verwarming middels HR- combiketel 2021;
- De woning is rondom v.v. rolluiken;
- Oprit met ruimte voor meerdere auto's;
- De traplift blijft achter bij verkoop;
- Op loopafstand van centrum, sportvelden en diverse scholen.

Kom gerust een vrijblijvend kijken bij deze zeer fraaie, verzorgde en onderhoudsvriendelijke woning!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte86 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Meridiaan 110

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact