Vesperweg 1 7891 PH KLAZIENAVEEN

€ 397.500 Kosten koper

Omschrijving

Vrijstaand wonen op prachtige hoekkavel nabij het centrum van Klazienaveen! Deze vrijstaande woning met aangebouwde garage, ligt op een ruime kavel van 822 m2 eigen grond. Tevens is er op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer aanwezig. In de op het zuiden gelegen tuin is naast enkele terrassen een prieel en een tuinhuis met overkapping aanwezig.

Indeling
begane grond: Entree middels royale hal met toegang tot de provisiekelder van circa 5,50m². Gezellige woon- eetkamer met eiken paretvloer en erker aan de zijkant waardoor er veel lichtinval is, de inbouwkeuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Via een 2e (tussen)hal kom je in de slaapkamer (12m²), de moderne badkamer met douche en dubbele wastafel en separaat toilet. In de bijkeuken is ruimte voor de witgoedopstelling met deur naar de aangebouwde garage van 6.90x3.40m en de tuin.

De trap in de bijkeuken geeft toegang tot de verdieping van de garage, hier zijn nog eens 2 ruimten gerealiseerd en nu in gebruik als slaap- en werkkamers.

Verdieping: via de vaste trap naar de overloop met vaste kastenwand, 2 slaapkamers.

Tuin: de royale kavel van 733m² leent zich uitstekend voor de mooie aangelegde siertuin, deze komt heel goed tot zijn recht. Met diverse terrassen, een prieeltje, blokhut met overkapping is het op elk moment van de dag wel ergens heerlijk zitten.

Informatie:
- Slapen en baden op de begane grond;
- Bouwjaar 1941, verbouwd in 1995;
- Nieuwe cv-ketel en airco van 2023;
- Voorzien van rolluiken en screens;
- Garage met verdieping;
- Perfecte ligging t.o.v. centrum en overige voorzieningen.
- Winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand gelegen!

Deze woning is zeker een bezoekje waard, neem snel contact op voor het maken van een afspraak!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte133 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1941
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Vesperweg 1

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact