Zuiderkeerkring 13 7891 BV KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Ideaal voor starters en gezinnen! Deze uitgebouwde hoekwoning met o.a. 10 zonnepanelen, stenen berging/Man-Cave en dakkapel is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Vele pluspunten maken deze woning erg aantrekkelijk; volledig geïsoleerd (energielabel C), kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR), beneden is de woning uitgebouwd waardoor er een grote badkamer gemaakt kon worden, op de zolderverdieping zijn een vaste trap en dakkapel gerealiseerd. De kavelgrootte bedraagt 204m² eigen grond en de woning heeft een gunstige ligging t.o.v. het centrum van Klazienaveen en overige voorzieningen.

Indeling
begane grond:
Hal/ entree met meterkast en kelderkast, half open keuken met functionele inbouwkeuken voorzien van koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en oven, riante doorzonkamer van maar liefst bijna 11 meter lang met terrasdeur naar de overkapping, achterhal met toegang tot het toilet en de badkamer met ligbad(waarin douche) en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, aparte wasruimte (voorheen de douche), 2 royale slaapkamers waarvan 1 met walk-in-closet. Deze ruimte is met een kleine aanpassing weer als slaapkamer te gebruiken.

2e Verdieping:
Door het realiseren van een vaste trap en dakkapel is hier een volwaardige slaapkamer ontstaan. Tevens nog bergruimte achter de knieschotten en er is een vaste kastenwand gerealiseerd.

Tuin en bijgebouwen: de tuin is onderhoudsarm aangelegd en v.v. overkapping. De overkapping is indien gewenst, gemakkelijk te demonteren zodat er een ruimere tuin ontstaat. De stenen berging is vergroot en ingericht als recreatieruimte / Man-Cave. Er is tevens een toiletruimte gerealiseerd. Naast de woning is ruimte om openbaar te parkeren.

Om een goed beeld te krijgen van deze woning adviseren wij u de plattegronden te bekijken voor een duidelijk beeld.

Informatie:
- Bouwjaar 1962, doorlopend verbouwd, vergroot en na-geïsoleerd (Energielabel C);
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen en 2 split-unit-airco's (om te koelen en verwarmen);
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR glas;
- Begane grond is volledig v.v. betonvloeren;
- De meterkast is vernieuwd en uitgebreid;
- Verwarming geschiedt middels Cv-ketel (HR-Combi, bouwjaar 2012) en split airco's;
- Ideale ligging op hoekkavel van 204m², op loopafstand van centrum, scholen en (sport)voorzieningen;
- 3 slaapkamers aanwezig, met de mogelijkheid voor een 4e (dit kan door de walk-in-closet terug te brengen in oorspronkelijke staat);
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen op loopafstand gelegen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte114 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact