Zuidlaarderbrink 88 7812 GG EMMEN

€ 195.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet: In de woonwijk Bargeres op een leuke locatie, wordt deze hoekwoning met vrijstaande stenen schuur te koop aangeboden. Deze woning is gebouwd omstreeks 1974 en doorlopend gemoderniseerd. Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig alsmede een prima hobby-/werk-/slaapkamer op de zolderverdieping. Op de begane grond zijn de woonkamer met eetgedeelte en dichte keuken met apparatuur gesitueerd. De ligging van de woning is zeer goed aan de rand van de wijk op een steenworp afstand van het wandelgebied rond de vijver. Winkels, basisscholen, openbaar vervoer etc. zijn binnen loop- en fietsafstand.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje; dichte keuken met functionele inbouwkeuken en apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en oven); prima woonkamer met eetgedeelte.

1e verdieping: Overloop met opgang naar de 2e verdieping; 3 ruime slaapkamers (resp. ca.9m², ca.11m² en ca.13m²) en een functionele badkamer met douchegelegenheid, toilet, wastafel en witgoedaansluiting.

2e verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping met overloop v.v. CV-ruimte, zolderberging en een 4e slaapkamer/hobbykamer met dakraam.

De achtertuin is eenvoudig ingericht, v.v. achterom en stenen berging, wat voldoende opslag-, klus- en hobbyruimte biedt.

Bijzonderheden
- speels ingerichte woonkamer met eetgedeelte;
- functionele keuken en badkamer, netjes onderhouden;
- Nefit Ecomline, HR bouwjaar 2007;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- extra schuurruimte van circa 10m²;
- muurisolatie en geheel v.v. isolatieglas.
- Het perceel is 180m² groot.

De woonwijk Bargeres heeft vrijwel alle voorzieningen zoals o.a. een supermarkt, sportvoorzieningen, basisscholen en kinderopvang. Op nog geen 10 fiets-minuten ligt het centrum van Emmen.
Het naastgelegen treinstation zorgt voor een goede verbinding met Coevorden en Zwolle en de uitvalswegen richting de grote plaatsen Hoogeveen, Zwolle, Groningen en Duitsland liggen om de hoek.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte106 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1974
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact