Mijn favorieten

Verkoop in Klazienaveen e.o.

Samen met Uni Makelaardij uw woning verkopen!

Het verkopen van uw woning is een bijzondere en spannende gebeurtenis die u zeker niet zomaar uit handen geeft. Waarschijnlijk hebt u veel uiteenlopende vragen over een mogelijke verkoop van uw huis. Uni Makelaardij besteedt veel tijd aan haar klanten. De klanten ervaren dit als zeer plezierig. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de wensen van de klant

Voor een geheel vrijblijvend gesprek en advies op maat kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tijdens dit gesprek bekijkt u samen met een van onze makelaars uw woning van binnen en buiten, waarna hij rekening houdend met factoren als de omgeving, de marktsituatie, het onderhoud, de reële vraagprijs, de vermoedelijke opbrengstwaarde en verkoopstrategie met u bespreekt.
 

Een gemotiveerd en gedreven team

De medewerkers van Uni Makelaardij bieden o.a. vakmanschap, een persoonlijke benadering én professioneel advies. Wij zijn de schakel tussen u en de toekomstige kopers van uw woning. Uni Makelaardij zet zich voor 100% in, om voor u het beste eindresultaat te behalen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de woningmakelaardij en hebben in deze periode een uitgebreid klantenbestand opgebouwd waar u als verkoper van profiteert.

Wij bieden u een volledige begeleiding tijdens het verkooptraject tegen zeer concurrerende tarieven! Geïnteresseerd? Bel: 0591-648766 of kom gewoon eens langs.

Neem contact met ons op!