Mijn favorieten

Over ons

Het kopen van een huis is een ingrijpend en ingewikkeld proces. Uni Makelaardij maakt het u eenvoudig door een totaalpakket aan produkten en diensten te leveren, daarbij steeds uitgaand van uw persoonlijke wensen. Dankzij volledige begeleidinguitstekende service en scherpe tarieven weten steeds meer mensen Uni makelaardij te vinden én te waarderen.

Of het nu om verkoop, aankoop of verhuur van een woonhuis gaat, Uni Makelaardij heeft oog voor detail, gedegen maatwerk, intensieve aandacht en een persoonlijke benadering. Bij Uni Makelaardij voelt u zich thuis! Wij nemen graag met u de tijd om met u mee te denken over de voor- en nadelen van een bepaald huis, om u misschien te waarschuwen voor een al te spontaan enthousiasme en besteden ruim aandacht aan uw woonwensen.

Uni Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerende zaken (NVM). Onze gecertificeerde en deskundige medewerkers kunnen u zorgvuldig en uitvoerig informeren over het totale woningaanbod in de regio Zuid-Oost Drenthe. Naast de makelaardij kunt u bij ons terecht voor  hypotheken en andere financiële zaken met betrekking tot wonen. En dit alles treft u aan onder één dak!


Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
 

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Uni Makelaardij b.v.

Kantoor Vestiging Uni Makelaardij b.v.

Adresgegevens

Van Echtenstraat 47
7891 LM Klazienaveen