Bargerweg 31 a 7765 AE WEITEVEEN

€ 125.000 Kosten koper

Omschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een landelijke locatie?? Dat komt nu wel heel dichtbij met deze betaalbare, ruime bouwkavel gelegen op een zeer vrije en landelijke locatie! De royale kavel van circa 1500 m2 biedt volop mogelijkheden uw dromen te realiseren. De kavel is gelegen aan een bos singel, op landelijk gebied met vrij uitzicht en biedt zeer veel privacy. Vindt u een kavel van 1500m2 toch te klein en wilt u meer grond? Dat is tevens ook mogelijk; Er is circa 15.000 m2 agrarische grond bij te kopen. Ideaal voor de paarden- of dierenliefhebber. Volop mogelijkheden voor mensen die naar eigen inzicht een nieuw huis willen bouwen, maar ook rust en vrijheid zoeken.

Bijzonderheden
Volop mogelijkheden voor de doe-het-zelver tot Drentenieren!!; uw nieuwe huis bouwen naar eigen wensen en inzicht op een fraaie, ruime locatie; Klazienaveen en Emmen op 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Duitsland middels de A37; landelijk wonen met stedelijke voorzieningen op korte afstand; kom sfeer proeven en cultuur snuiven in Drenthe!! Weiteveen grenst aan het natuurgebied "Bargerveen", circa 2500 hectare groot.

Kenmerken

TypeBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Bouwvormniet van toepassing
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact