Beekpunge 31 7761 KA SCHOONEBEEK

€ 389.500 Kosten koper

Omschrijving

Gezinnen en senioren opgelet: 4 slaapkamers en 1 badkamer op de begane grond; kavelgrootte 803m² eigen grond!

Een verrassende ruime woning op een toplocatie aan de rand van de groene woonwijk "Het Stroomdal" met een zeer vrije woonbeleving. Deze oerdegelijke woning is gebouwd omstreeks 2003 en is onderhoudsvriendelijk uitgevoerd: o.a. voorzien van kunststof kozijnen, -ramen en -deuren, aluminium goten en koperen hemelwaterafvoeren. Bij het huis is een inpandige garage (37m²) en inpandige bijkeuken aanwezig. Gezien de opzet van het huis is het geheel geschikt voor een breed publiek van gezinnen tot senioren.
Er zijn maar liefst 4 slaapkamers op de begane grond gesitueerd alsmede een kastenkamer en badkamer. De 1e verdieping is casco uitgevoerd, tevens ook zeer ruim te noemen, en kan indien gewenst of noodzakelijk worden ingericht/verbouwd tot woonruimte. De woning is dusdanig op de kavel gesitueerd dat u optimale privacy heeft en een fijne zonligging op het noordwesten. De voorzieningen van het dorp zijn op loopafstand c.q. fietsafstand te bereiken en er zijn goede uitvalswegen richting Emmen/Coevorden, Duitsland en de A37.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, toiletruimte v.v. wandcloset en fontein, meterkast en garderobenis, ruime leefkeuken met prima inbouwkeuken en kookeiland met div. apparatuur; koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. De serre en/of het zitgedeelte is tevens voorzien van veel lichtinval en er is een gashaard gesitueerd v.v. marmeren schouw. Aansluitend is de woonkamer te bereiken met openslaande deuren, deze ruimte is tevens voorzien van sfeervolle gashaard met marmeren schouw. De bijkeuken is voorzien van de aanwezige witgoedaansluitingen en Cv-ketel. Er zijn 4 prima slaapkamers waarvan één met vaste kast en een functionele kastenkamer. De badkamer is compleet te noemen en v.v. ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en 2e toilet. Binnendoor naar de volledig geïsoleerde inpandige garage (37m²) met elektrische deur en trapopgang naar:...

Verdieping: de verdieping is thans in gebruik als werkruimte en zolderberging. Vanwege de aanwezige velux dakramen (3x) heb je prima lichtinval en functionele mogelijkheden. Deze etage is casco uitgevoerd en kan eventueel gewenst of noodzakelijk worden ingedeeld als woonruimte (bijv. realisatie slaapkamers). Er is tevens een WTW unit aanwezig.

De begane grond is v.v. vloerverwarming en mede door de vele raampartijen en diverse Solar Tubes is de woning licht te noemen. De woning is tevens grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.

Tuin: de tuin is rondom het huis gelegen met het accent op de zuidkant (achterzijde) en met een ontzettend groene en vrije woonbeleving. Dit is echt het beste van 2 werelden, landelijk wonen met de voorzieningen van het centrum op loopafstand. Je privacy is vanwege de vrije ligging gewaarborgd en als de zon schijnt heb je altijd een zonnig plekje binnen handbereik. In de tuin is een vijver aanwezig en 2 vrijstaande houten tuinschuurtjes. Parkeergelegenheid voldoende aanwezig op het eigen terrein gezien de ruime oprit.

Bijzonderheden:
-de woning is relatief eenvoudig uitgevoerd echter prima onderhouden!
-het geheel grenst aan landelijk gebied; fraaie, vrije en groene woonbeleving.
-complete en degelijke woning op een zeer geliefde locatie; centrum Schoonebeek op ca. 2 minuten fietsen gelegen.
-het betreft een uitstekend object voor senioren op een prima ruime kavel (803m²).
-er is een pompput in de garage aanwezig t.b.v. de drainage.
-Schoonebeek heeft een prima voorzieningenniveau en een compleet winkelcentrum.
-grotere plaatsen als Emmen, Klazienaveen en Coevorden op ca. 15 autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte196 m²
Bouwperiode2003
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact