Bereklauw 21 7891 DB KLAZIENAVEEN

€ 265.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! In de woonwijk 'het Kruidenveld' op een uniek vrij plekje gelegen, bieden wij te koop aan deze keurig onderhouden 2 onder 1 kap woning met inpandige bergruimte/praktijkruimte. De woning is gebouwd in 1989 en is in de afgelopen jaren gemoderniseerd. Tevens is er een aangebouwde stenen garage gerealiseerd. Verder heeft de woning de beschikking over 3 slaapkamers (eventueel weer 4) en een complete/moderne badkamer. Het betreft dan ook een zeer complete woning met veel leefruimte en woongenot. De achtertuin is op het westen gelegen met vrij uitzicht over openbaar groen. De kavelgrootte bedraagt 307m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, trapkast, toiletruimte (modern en v.v. hangtoilet en fonteintje), riante berging en praktijkruimte. De berging bestaat uit twee delen. Eén deel is geschikt als bergruimte. Hier zijn ook de witgoedaansluitingen aanwezig. Het andere deel is geschikt als praktijkruimte of om te werken aan huis. Deze ruimte is zowel buitenom als binnendoor te bereiken. De tuingerichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen met tuindeur. Aansluitend is de half open keuken te bereiken (keurige inbouwkeuken en v.v. 5-pits gasplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, oven en carrousel.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3) van espectievelijk 24 m2 en 18 m2 en badkamer. De badkamer is in 2016 gemoderniseerd en beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderverdieping. De zolderverdieping bestaat uit een ruime overloop (met cv-opstelling) en een 3e slaapkamer. Op de zolderverdieping is veel bergruimte beschikbaar achter de knieschotten.

Tuin
De voortuin is bestraat en hier is plaats voor 2 auto’s. De achtertuin is gelegen op het Westen. Groen en bestrating wisselen elkaar hier af.

Bijzonderheden:
-Het schilderwerk aan de buitenzijde is recentelijk vernieuwd;
-uitstekende ligging met een vrije woonbeleving aan de achterzijde;
-De CV-ketel (Intergas HRE) is in 2018 vernieuwd (huurketel);
-in 2016 is toiletruimte op begane grond vernieuwd;
-In 2016 is de badkamer vernieuwd/gerenoveerd;
-de woning is perfect geïsoleerd middels dak-, glas-, muur- en vloerisolatie;
-gelegen in een leuke, jonge woonbuurt met speelveldjes en voorzieningen in de directe omgeving;
-het centrum van Klazienaveen is gelegen op slechts 5 minuten fietsafstand, met een groot aanbod van winkels en voorzieningen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1989
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact