Boterbloem 23 7891 DC KLAZIENAVEEN

€ 269.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! In de populaire woonwijk "Het Kruidenveld" staat deze gedeeltelijk gemoderniseerde en tevens uitgebouwde geschakelde 2 onder 1 kap woning met aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 1985, goed geïsoleerd en door de huidige eigenaren netjes onderhouden. Mede door de uitbouw is er op de begane grond erg veel leefruimte ontstaan. De woning is tevens v.v. aangebouwde stenen garage (19m²) en de kavelgrootte bedraagt 254m2 eigen grond.

Indeling
Begane grond: Vanuit de overdekte entree is de hal te bereiken v.v. meterkast, toiletruimte en trapopgang. De L-vormige woonkamer is aan de straatzijde gelegen, voorzien van provisiekast en veel raampartijen. De aangrenzende woonkeuken is circa 20m² groot met een moderne inbouwkeuken (2014) en diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, vaatwasser, 5 pit gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en natuurstenen werkblad. Er zijn tevens openslaande tuindeuren gerealiseerd. De begane grond is praktisch ingedeeld, heeft goede lichtinval en een goed contact met buiten.

Eerste verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers van circa 8, 9 en 14m² groot. De badkamer is netjes/eenvoudig te noemen en v.v. ligbad/douche, hangtoilet en dubbele wastafel. De eerste verdieping is vanwege de rechte wanden (hoogbouw) ontzettend praktisch in te delen en de ruimte valt optimaal te benutten.

Tweede verdieping: Via vaste trap naar de zolderverdieping v.v. overloop, berging en 4e slaapkamer (ca 12m²). Op de zolderverdieping zijn tevens de CV-opstelling (Brink heteluchtverwarming in combinatie met een HR combiketel uit 2010) en witgoedaansluitingen gesitueerd. Ook de zolderverdieping is praktisch ingedeeld en tevens v.v. "knieschotten".

Tuin
Praktische tuin met fijne zonligging op het westen en v.v. een royaal terras. De tuin biedt voldoende privacy. De aangebouwde stenen garage is circa 19m², met betonvloer en voorzien van elektra. Er is tevens een houten veranda gerealiseerd en houten tuinberging/schuur! De naastgelegen inrit biedt ruimte voor 2 auto's.

Bijzonderheden:
-degelijk, praktisch en energiezuinig;
-geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen;
-schilderwerk extern dient tzt te geschieden;
-begane grond is gedeeltelijk v.v. rolluiken;
-de uitbouw (20m²) is in 2000 gerealiseerd;
-woonoppervlakte van maar liefst 125m² en een inhoud van 525m³;
-er zijn 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping aanwezig;
-winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken.

Ruime en goed onderhouden woning op goede stand en nabij alle voorzieningen van Klazienaveen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
Bouwperiode1985
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact