Brevierweg 20 7891 PX KLAZIENAVEEN

€ 182.500 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar het welbekende gespreide bedje? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze verrassend goed onderhouden en eigentijdse geschakelde woning in een gewilde woonomgeving, Het betreft een gemoderniseerde woning waar u zo in kunt. De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, lichte woonkamer, nette keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer en moderne toiletruimte. De woning is gelegen in een rustige straat en woonwijk en biedt de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Achter het woonhuis is een zonnige veranda geplaatst en kunt u genieten van de nette tuin gelegen op het zuiden (goede bezonning).

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, meterkast, trapkast, toilet (modern en v.v. hangcloset en fonteintje), woonkamer, keuken (half open, L-vormig en v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser) en bijkeuken (v.v. achterentree, wasmachine aansluiting en cv-installatie).

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met kunststof dakraam (modern en v.v. wastafelmeubel, douchecabine, toiletruimte en designradiator).

Tweede verdieping: via vaste trap naar overloop met dakraam + berging achter de knieschotten, slaapkamertje met dakraam. (v.v. mechanische ventilatie box)

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woning 1991;
- V.v. vloer-, dak-, muur- en glasisolatie;
- Fraai aangelegde en verzorgde tuin (achtertuin gelegen op het zuiden);
- De woning is goed onderhouden en gemoderniseerd (netjes afgewerkt);
- Schilderwerk intern en extern goed bijgehouden;
- Badkamer en toiletruimte zijn in 2017 vernieuwd;
- Ruime terrasoverkapping aanwezig (2014).
- Vrijstaande houten tuinberging (3,80 x 3,00m) v.v. elektra

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken

TypeWoonhuis
Hoofdfunctiewoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte92 m²
Bouwperiode1991
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact