Broekweg 80 7891 RT KLAZIENAVEEN

€ 250.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters, gezinnen en senioren opgelet! In een nette woonwijk aan de doorgaande weg, wordt deze ruime vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en overkapping te koop aangeboden. De woning is gebouwd in 1939, doorlopend gemoderniseerd en is gelegen op een goede locatie in een rustige en gewilde woonbuurt. De woning staat op een royaal perceel van 550m² en is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Het geheel is netjes onderhouden en door de jaren zijn de noodzakelijke vernieuwingen gedaan. Tevens is het centrum van Klazienaveen met al haar voorzieningen op steenworp afstand gelegen.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, toiletruimte, meterkast, ruime straatgerichte woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras, open keuken met inbouwkeuken en diverse apparatuur; natuurstenen werkblad, vaatwasser, koelkast, oven en keramische kookplaat, tussenhal met trapopgang, achterhal v.v. CV-ketel, bijkeuken met witgoedaansluitingen, eenvoudige badkamer en ouder slaapkamer. De garage is binnendoor te bereiken.

Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel.

De tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van meerdere terrassen. Mede hierdoor kun je op ieder moment van de dag van de zon genieten. Er is voldoende privacy aanwezig. De aangebouwde stenen garage is in spouw uitgevoerd, circa 27m² groot (7 x 3,80m) en ideaal geschikt voor hobbydoeleinden of het stallen van de auto. Er is tevens een eenvoudige houten tuinberging aanwezig.

Bijzonderheden
-Bouwjaar 1939, in 2008 uitgebouwd met slaapkamer.
-de kavelgrootte bedraagt circa 550 m² eigen grond.
-er is een slaap- en badkamer op de begane grond gerealiseerd.
-de garage is in spouw uitgevoerd en v.v. betonvloer.
-het schilderwerk aan de buitenzijde is in circa 2018 vernieuwd.
-het houtwerk van een enkele raamkozijn dient te worden vernieuwd.
-de woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Kortom een woning met veel mogelijkheden gelegen op een fraaie locatie!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
Bouwperiode1939
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact