Bürgermeister-Fischer-Strasse 33  49733 HAREN-ERIKA

€ 175.000 Kosten koper

Omschrijving

Bürgermeister Fischerstrasse 33, Erika (Haren) te Duitsland!

Op een fraaie kavel van circa 1132 m2 eigen grond wordt dit vrijstaand woonhuis met dubbele garage en berging te koop aangeboden. Het geheel is gelegen aan de rand van het rustige Erika, Duitsland, op slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens. Deze woning is gebouwd in 1955 en nadien intern verbouwd. Het betreft een degelijk gebouwd woonhuis met ruime achtertuin en vrij uitzicht. Diverse voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. De woning wordt verwarmd via gasgestookte c.v. installatie. Er zijn kunststof ramen met dubbele beglazing en rolluiken aanwezig.

INDELING:
Onderverdieping: kelderruimte met CV-installatie.

Begane grond: entree/hal, slaapkamer, woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers,

2e verdieping: zolderberging

Tuin en bijgebouwen. Er is een ruime dubbele stenen garage/berging aanwezig . Het perceel heeft vrij uitzicht en is een ideaal object voor de tuinliefhebber.

Vrijstaande woning op een ruime kavel.

INFO: Makelaarskosten voor de koper bedragen 2,50 % incl. BTW

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte107 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1955
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact