Dagwerk 14 7894 DG ZWARTEMEER

€ 299.000 Kosten koper

Omschrijving

Thuiskomen, dat doet u hier! Deze vrijstaande woning zit als een jas en heeft heel veel te bieden. Een riant, veel privacy biedend perceel van 645 m2, fijne leefruimte van 129 m2 woonoppervlakte, een tuingerichte en uitgebouwde woonkeuken, 3 prima slaapkamers op de eerste verdieping en een comfortabel woonklimaat! Het schilderwerk intern en extern is zeer goed te noemen. Mocht dit niet genoeg zijn, het geheel is ook nog eens gelegen in een fijne woonwijk op een fijn perceel met perfecte zonligging! De huidige eigenaar heeft hier met zeer veel plezier en met zorg voor huis en tuin gewoond en wil het stokje graag overdragen aan een nieuwe enthousiaste koper. De ligging in de jonge woonwijk van het geliefde en complete dorp Zwartemeer maakt het tot een aantrekkelijk geheel voor een breed publiek. Kortom een volledig geïsoleerde, sfeervolle, perfect onderhouden en complete woning op een puike plek!

Indeling
Begane grond: Hal/entree, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, garderobenis, een neutrale L-vormige woonkamer (straatgericht) met veel lichtinval, De open keuken is uitgebouwd en onder andere v.v. complete inbouwkeuken met apparatuur; koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap, zeer lichte erker, schuifpui grenzend aan de prachtige tuin en terras. Zowel de keuken als kamer zijn neutraal van kleurstelling en de goede lichtinval valt op alsook het optimale contact met de tuin. Vanuit de keuken is de volledig geïsoleerde en vernieuwde bijkeuken te bereiken. Deze functionele ruimte is v.v. vaste kastenwand, witgoedopstelling, vloerverwarming en achteringang. Ten slotte is de eenvoudige berging te bereiken. Deze ideale praktische ruimte is geschikt als bergruimte of hobbyruimte. De begane grond is keurig afgewerkt en v.v. strakke wanden, plafonds en moderne vloeren.

Eerste verdieping: Lichte overloop met vast raam, 3 prima slaapkamers van resp. 11, 11 en 13m². De complete en lichte badkamer is modern uitgevoerd, praktisch en v.v. douchehoek, wandcloset, designradiator en wastafel met badmeubel. Alle slaapkamers zijn v.v. een laminaatvloer en neutraal qua kleurstelling.

Tweede verdieping: Via vaste trap is de geïsoleerde zolderruimte te bereiken. Een praktische aanvulling op het geheel. Op de zolder is de CV-ketel geplaatst (2011) en deze ruimte is tevens v.v. witgoedaansluitingen. Deze etage leent zich uitstekend voor realisatie van een extra slaap- of hobbykamertje. Het is relatief eenvoudig om 1 of meerdere dakramen te realiseren.

Tuin: de veel privacy biedende tuin biedt voor elk wat wils. Van heerlijk tuinieren of genieten van de rust op het terras in de zon. U zegt het maar en deze tuin heeft het te bieden. De besloten ligging met veel privacy en een perfecte bezonning maken het geheel af. Mocht u willen genieten van de mooie omgeving loopt u de straat uit zo de natuur in (Natuurreservaat Bargerveen op circa 500 meter afstand gelegen)! Naast de woning is een riante oprit aanwezig en het geheel is ook nog eens gelegen op een relatief rustige locatie. In de tuin is tevens, een op maat gemaakte, Larix houten schuur met veranda en tuinberging gerealiseerd (2019). Het bijgebouw is volledig v.v. betonvloer, (ged.) kunststof kozijnen, houtkachel, gevelisolatie, elektra en voorbereiding water/internet.

Het woonhuis is vanaf 2015 volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en vernieuwd:

2015:
-Keuken met divers apparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, draai-carrousel en combi-oven;
-Laminaat vloeren op begane grond en verdieping alsmede plavuizen;
-De ramen in de erker zijn vernieuwd;
-De oorspronkelijke garage is omgebouwd naar berging en bijkeuken en is gedeeltelijk v.v. vloerverwarming;
-De binnendeuren op de begane grond zijn vernieuwd en bijkeuken is v.v. vaste kastenwand;
-Toiletruimte is compleet vernieuwd en v.v. wandcloset en fonteintje;
-De meterkast is uitgebreid middels extra groepen;
-De badkamer op de verdieping is compleet gerenoveerd en vernieuwd;

2018:
-De gevels zijn rondom door een erkend bedrijf gereinigd en geïmpregneerd;
-De woning is door een erkend schildersbedrijf volledig geschilderd en afgekit;

2019:
-De dakbedekking van de aanbouw en uitbouw is volledig vernieuwd (Bitumen);
-Er is een zeer degelijke en ruime Larix houten schuur, veranda en berging gebouwd (totaal circa 11 x 4 meter);
-De schuur is v.v. betonvloer, (ged.) kunststof kozijnen, houtkachel, gevelisolatie, elektra en voorbereiding water/internet;
-De tuin is opnieuw aangelegd door een erkende hovenier en v.v. borders, vaste planten, struiken, terrassen en strak speel gazon;
-Nieuwe schuttingen; hout - beton schuttingen en geïmpregneerde houten grenen schermen;
-Op de verdieping aan de achterzijde zijn door een erkend bedrijf rolluiken gerealiseerd;

2020: Het schilderwerk aan de achterzijde is nogmaals door de schilder nagelopen en geschilderd.

Bijzonderheden: jong en energiezuinig wonen; energielabel B; volledig geïsoleerd geheel. Remeha Calenta combiketel uit 2011 (eigendom); gelegen nabij meerdere groenstroken/speeltuinen alsmede het Bargerveen; 2 basisscholen op fietsafstand; centrum Zwartemeer op korte afstand; Klazienaveen en Emmen op resp. 5 en 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/Zwolle en Duitsland middels o.a. de A37; alleen een kijkje geeft de enige juiste indruk van dit prachtige geheel!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte129 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1996
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact