Dagwerk 19 7894 DG ZWARTEMEER

€ 239.000 Kosten koper

Omschrijving

Vrijstaand, prima leefruimte, goed onderhouden en dit alles ook nog eens prima betaalbaar! Deze woning heeft het allemaal te bieden en is geschikt voor een brede doelgroep (het is mogelijk om een badkamer en slaapkamer op begane grond te realiseren). Het huis verkeert in een nette, goed onderhouden staat; Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 vernieuwd. Aan de binnenzijde dient u (indien gewenst) rekening te houden met enige modernisering van de woning. Het geheel is tevens op steenworp afstand gelegen van het uitgestrekte natuurreservaat "Bargerveen" met haar prachtige fiets- en wandelroutes. Kortom een volledig geïsoleerd en vrijstaand huis op een geliefde locatie voor een nette prijs!

Indeling
Begane grond: entree in de centrale hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal is de L-vormige woonkamer te bereiken, de half open keuken is tuingericht en voorzien van neutrale inbouwkeuken met kookplaat, koelkast en afzuigkap. Tevens is de keuken tuingericht gesitueerd, voorzien van schuifpui naar het aangrenzende terras. De aangrenzende bijkeuken is voorzien van de diverse witgoedaansluitingen, binnendoor is de aangebouwde berging/praktijkruimte/recreatieruimte te bereiken. Deze ruimte leent zich tevens uitstekend voor realisatie van eventueel een bad- en/of slaapkamer.

Eerste verdieping: ruime overloop, 3 functionele slaapkamers van resp. 10, 12 en 14 m2. Vanaf de overloop is de complete badkamer te bereiken die is v.v. een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap naar de zolderverdieping met dakraam. Het realiseren van een (4e) slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

Tuin: de veel privacy biedende tuin biedt voor elk wat wils en heeft heerlijke hoekjes om lekker weg te mijmeren. Gezien de groene opzet en de besloten beleving ervaart u veel rust en is er echt een eigen "plekje" gerealiseerd. De oprit aan de voorzijde van het huis biedt ruimte voor meerdere auto's en de tuin is vrijwel geheel rondom het huis gelegen. De bezonning van de tuin is ook prettig waarbij u kunt kiezen tussen de zon of de schaduw al naar gelang uw voorkeur.

Bijzonderheden
-De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1997, uitstekend geïsoleerd (energielabel B)
-Het is mogelijk een slaapkamer en/of badkamer op de begane grond te realiseren.
-De CV-ketel (2016) en het schilderwerk zijn recentelijk vernieuwd (2019).
-De kavel is ruim te noemen 589m² met veel mogelijkheden en privacy.
-Landelijk gebied op loopafstand; korte afstand van centrum Zwartemeer en Klazienaveen.
-Goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
Bouwperiode1997
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact