De Banken 39 7894 DC ZWARTEMEER

€ 275.000 Kosten koper

Omschrijving

Hoe royaal en compleet wilt u een 2/1 kap woning hebben?? Wellicht een gebruikersoppervlakte van circa 135m² in combinatie met een inhoud van 459m³? Daarnaast ook op zoek naar een bijkeuken, vrijstaande stenen garage en een fijn perceel van 314m²? Kom dan gerust eens even een kijkje nemen bij deze zeer riante en degelijk gebouwde 2 onder 1 kap woning. Het geheel is in 1994 traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd, in 2019 voorzien van nieuwe kunststof dakgoten, kunststof regenwaterafvoeren, kunststof boeidelen en is derhalve erg energiezuinig (energielabel A). Het geheel is gelegen in een keurige woonwijk aan de rand van het geliefde en complete dorp Zwartemeer. Laat u verrassen en bel ons gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen.

Indeling
Begane grond: entree in de hal met garderobe, toilet v.v. fontein, doorgang naar de straatgerichte L-vormige woonkamer, eetgedeelte en een neutrale half open inbouwkeuken v.v. koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven, doorgang naar de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en CV-ketel (2013). De gehele begane grond kenmerkt zich door het goede lichtinval, de prima ruimtes en de praktische indeling.

Eerste verdieping: overloop, 3 zeer fijne slaapkamers van resp. 9, 13 en 13m² waarbij 2 slaapkamers zijn v.v. ruime dakkapel. De neutrale, functionele badkamer is v.v. een douchecabine, ligbad (whirlpool), toilet en wastafel en vanwege het aanwezige raam is er voldoende "licht en lucht" aanwezig. Alle vloeren, plafonds en wanden zijn netjes en neutraal afgewerkt.

Tweede verdieping: via vaste trap naar de zolderverdieping met raam. Met een paar kleine aanpassingen kunt u hier een prima 4e slaapkamer realiseren van circa 19m². Op dit moment is deze etage in gebruik als functionele zolderberging.

Tuin: het huis is gunstig gelegen op de kavel waardoor er aan de zijkant voldoende parkeergelegenheid op eigen grond aanwezig is en aan de achterzijde voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten. In de tuin is een ruime vrijstaande stenen garage aanwezig (in spouw uitgevoerd, circa 28m²) en v.v. betonvloer en vaste trap naar de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
-degelijke, zeer ruime, complete en energiezuinige woning (Energielabel A);
-in 2013 zijn de keuken, CV-ketel vernieuwd en is er in de badkamer een toilet gerealiseerd;
-in 2019 is de woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd en zijn de meeste ramen vervangen in HR++ beglazing;
-recentelijk (2019) zijn de bakgoten en boeidelen van de woning vernieuwd (kunststof);
-de woning is volledig geïsoleerd en grotendeels voorzien van rolluiken;
-2 basisscholen op fietsafstand; het centrum en veel voorzieningen van Zwartemeer op korte afstand gelegen;
-Natuurreservaat 'Bargerveen' op korte afstand gelegen (circa 500m);
-Klazienaveen en Emmen op resp. 5 en 15 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle en Duitsland middels o.a. de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte112 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1994
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact