De Doole 13 7891 SE KLAZIENAVEEN

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Klazienaveen opgelet!
Fors uitgebouwd in 2004, eigentijdse staat, vrije woonbeleving, fijne locatie met veel privacy en dit alles ook nog eens zeer betaalbaar met de huidige lage rente! Deze speels ingedeelde en verrassend ruime tussenwoning met vrijstaande stenen schuur en een achterom heeft veel te bieden! Een ideaal object voor een breed publiek van starters tot gezinnen. Het geheel verkeert in een verzorgde staat van onderhoud en is gezien de ruime opzet een heerlijk leefbaar geheel! Geïnteresseerd? Bel ons dan gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen bij deze aantrekkelijke woning.

Indeling
Begane grond: hal/entree met laminaatvloeren, toiletruimte (v.v. toilet met fonteintje), meterkast (vernieuwd), inpandige bijkeuken met witgoedopstelling, open keuken met complete en nette inbouwkeuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap). De uitgebouwde en tevens tuingerichte woonkamer is de kers op de taart. Deze ruimte biedt veel lichtinval en is tevens v.v. openslaande tuindeuren naar het aangrenzende terras. De uitbouw is voorzien van vloerverwarming. De begane grond biedt in haar totaliteit erg veel leefruimte, woongenot en mede door de openslaande tuindeuren veel lichtinval!

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van circa 7, 12 en 15 m² allen v.v. een laminaatvloer, moderne en complete badkamer v.v. ligbad, douchecabine, wastafel, badmeubel en hangtoilet. De slaapkamers hebben allemaal rechte wanden waardoor de ruimtes zeer praktisch in te richten zijn. Vanwege de ruime opgezette overloop ook lekker veel lichtinval.

2e verdieping: via vaste trap naar een ruime zolderverdieping met een 4e slaapkamer. Het dakraam zorgt ervoor dat deze slaapkamer ook voldoende daglicht en ventilatiemogelijkheden heeft. Op deze verdieping is tevens de Remeha HR combiketel uit 2008 is gesitueerd. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden voor een breed publiek (slaapkamer/ speelkamer/ werkkamer).

Tuin: de compacte tuin is gelegen op het oosten met een zonneterras, een achterom en een stenen schuur (circa 18m²). De voortuin is onderhoudsarm aangelegd en biedt daarom de mogelijkheid om 2 auto's op eigen terrein te parkeren. De woning grenst aan de voorzijde aan een uitgestrekte groenstrook; het geheel biedt veel rust, ruimte en vertier!

Bijzonderheden:
-het betreft een unieke woning (4 slaapkamers) op een daalders plekje;
-de woning is aan de achterzijde uitgebouwd en v.v. EPDM dakbedekking;
-v.v. houten kozijnen met grotendeels dubb. glas en gedeeltelijk kunststof met HR++;
-de woning is grotendeels voorzien van rolluiken en 1 zonwering (achterzijde);
-de meterkast (groepen) is recentelijk vernieuwd en uitgebreid;
-op korte afstand van centrum Klazienaveen met een zeer goed voorzieningenniveau;
-goede prijs- / kwaliteit- / ruimte verhouding; kom kijken en laat u door de woning overtuigen;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
Bouwperiode1993
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact