De Hoven 103 7894 BR ZWARTEMEER

€ 132.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters op zoek naar een keurig onderhouden woning? Deze 2 onder 1 kap woning met vrijstaande houten schuur en overkapping is recentelijk gemoderniseerd en netjes onderhouden. De badkamer en toiletruimte zijn gerenoveerd en de dakbedekking is vernieuwd. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en een babykamer. De kavelgrootte bedraagt 272m² eigen grond met veel privacy, veel leefruimte en fijne zonligging. Als kers op de taart is er nog een degelijk gebouwde houten schuur op het perceel aanwezig (circa 46m²) voorzien van 2 elektrische roldeuren, betonvloer en zolderberging. De woning is onderhoudsarm uitgevoerd en ligt nabij het centrum en diverse voorzieningen.

Indeling
begane grond: entree, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, gemoderniseerde badkamer met douche, wastafel en designradiator, berging met de witgoedopstelling en CV-ketel (2012), Straatgerichte woonkamer met laminaatvloer, provisiekeldertje, open keuken met nette inbouwkeuken en apparatuur zoals kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en afzuigkap.

verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers.

Tuin: De achtertuin is op het zuiden gelegen, met prima zonligging en daarbij onderhoudsvrij te noemen. De inrit naast de woning biedt ruimte voor meerdere auto's en achter de woning is een houten schuur met mencave aanwezig. De schuur is circa 5,85m x7,90m met daarin een geïsoleerde studio en tevens voorzien van zolderberging. Het aangrenzende afdak/overkapping is circa 23m². De schuur is voorzien van betonvloer, 2 elektrische roldeuren, elektra en water.

Bijzonderheden:
-de woning is recentelijk gerenoveerd en gemoderniseerd.
-de dakbedekking van de woning is in 2018 vernieuwd.
-in 2015 is de badkamer, toiletruimte en het leidingwerk vernieuwd.
-in 2016 zijn de laminaatvloeren op begane grond vernieuwd.
-elektra in de woning is vernieuwd.
-de houten schuur van 46m² is tevens voorzien van ruime overkapping.
-zeer ruime kavel aan woonerf gelegen: veel privacy en perfecte zonligging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWonen
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
Bouwperiode1952
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact