De Hoven 37 7894 BP ZWARTEMEER

€ 145.000 Kosten koper

Omschrijving

Een unieke kans voor de huizenzoekers in Zwartemeer!
Helft van een dubbel woonhuis met aanbouw en stenen garage gelegen in een leuk hofje te Zwartemeer. Het woonhuis is omstreeks 1953 gebouwd en voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing. De woning is netjes onderhouden, eenvoudig uitgevoerd. Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren. De ligging is erg fraai; veel privacy, parkeren op eigen terrein en nabij de dorpskern en natuurgebied "Bargerveen" gelegen.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, meterkast, eenvoudige badkamer met douchegelegenheid, woonkamer en provisiekelder, open keuken met eenvoudige inbouwkeuken en diverse inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven) straatgerichte woonkamer. Tussenhal, toiletruimte, berging v.v. witgoedaansluitingen, aangebouwde berging/schuurruimte.

Verdieping: Overloop en vaste kast (CV-ketel), 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast.

Tuin: Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 270m² eigen grond. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de woning aanwezig. De achtertuin is gelegen op het noorden. Er is een stenen garage van circa 6,00 x 3,00 meter, v.v. elektrische deur. De ligging is goed te noemen; in een kindvriendelijk hofje, veel privacy en rustiek gelegen.

Bijzonderheden
- de woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
- de woning biedt prima leefruimte op begane grond.
- intern dient de woning eventueel een beetje te worden gemoderniseerd.
- de kavelgrootte bedraagt 270m² eigen grond.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte85 m²
Bouwperiode1952
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact