De Kap 287 7891 LV KLAZIENAVEEN

€ 169.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters opgelet! Aan de Kap in een autoluw hofje wordt deze zeer degelijk gebouwde woning te koop aangeboden. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1968, eenvoudig uitgevoerd en is netjes onderhouden. De woning biedt zeer veel leefruimte met o.a. een riante doorzon woonkamer, 3 slaapkamers en een complete zolderberging. Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Maak dan een afspraak met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, riante en lichte doorzonwoonkamer, tuingericht eetgedeelte, dichte keuken v.v. koelkast, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is er een tuindeur naar de tuin op het westen met stenen berging en achterom.

Eerste verdieping: ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 12 en 13 m², eenvoudige badkamer v.v. doucheruimte, wastafel en is volledig betegeld. In de badkamer is ook de witgoedaansluiting aanwezig. De eerste verdieping biedt goede leefruimte en is eenvoudig afgewerkt.

Tweede verdieping: via vaste trap naar overloop en CV-berging. Deze ruimte is v.v. Cv-ketel en witgoedaansluitingen. De zolderverdieping biedt biedt de mogelijkheid om eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren! Het dakraam zorgt ervoor dat deze ruimte ook voldoende daglicht en ventilatiemogelijkheden heeft. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden.

Tuin: De eenvoudige en verzorgde tuin is gelegen op het westen met achterom en een riante stenen berging. De voortuin is tevens verzorgd aangelegd.

Bijzonderheden
-de woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing;
-er zijn 3 ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e op de zolderverdieping;
-de voorzijde grenst aan openbaar groen --> veel privacy aanwezig;
-CV-ketel (Intergas HRE, bouwjaar 2017, op huurbasis);
-het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 vernieuwd;
-Emmen op 15 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Duitsland/ Groningen/ Zwolle/ Emmen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte108 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact