De Loegen 7 7894 DA ZWARTEMEER

€ 135.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters opgelet! In een keurige woonwijk wordt deze eenvoudige tussenwoning met aangebouwde bijkeuken te koop aangeboden. Het geheel is omstreeks 1981 traditioneel gebouwd en is gelegen op een ruime kavel van 193m² eigen grond. De woning is o.a. voorzien van aangebouwde bijkeuken, 3 prima slaapkamers en een eenvoudig badkamer! Het geheel is netjes onderhouden, echter eenvoudig uitgevoerd. Er dient rekening te worden gehouden met het moderniseren van het sanitair, de keuken en eventuele afwerking van wanden en vloeren. Dat maakt het natuurlijk ook erg leuk, want dan kun je geheel naar eigen inzicht en smaak de woning afwerken en inrichten.

De ligging is gunstig; vrij gelegen, veel privacy, scholen, winkels, (sport)voorzieningen en natuurreservaat "Bargerveen" op korte afstand.

INDELING:
Begane grond: hal / entree, toiletruimte (eenvoudig maar netjes), meterkast, dichte keuken (zonder inbouwkeuken), straatgerichte woonkamer met vaste wastafel en aansluitend het eetgedeelte (totaal groot circa 26m²). Bijkeuken met eenvoudig keukenblok en geiser (1997) en tevens de witgoedaansluitingen. Berging.

1e verdieping: overloop met vaste kast (het is mogelijk om hier een toilet te realiseren), 3 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douchehoek en vaste wastafel.

2e verdieping, via vaste trap naar royale zolderberging met mogelijkheid voor slaap- of hobbykamer.

Tuin: deze is gelegen op het zuiden, met een prima zonligging, privacy en kan naar eigen inzichten / wensen nog worden aangelegd. Er is tevens een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
* Degelijke "betonskelet" woning.
* de CV- ketel dateert uit 1981 en dient te worden vernieuwd.
* warm water middels geiser (1997).
* 2e verdieping via vaste trap te bereiken.
* een ideale woning voor de handige klussers en/of beleggers.
* winkels, scholen en natuurschoon op korte afstand te bereiken.
* ruime kavel van circa 193m² eigen grond.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte116 m²
Bouwperiode1981
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact