De Metten 18 7891 PV KLAZIENAVEEN

€ 275.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters, gezinnen en senioren opgelet!!
Ben je op zoek naar een jonge woning, welke geheel is geïsoleerd, met prima leefruimte en een bad- en slaapkamer op de begane grond? Laat u verrassen door deze complete woning en bel ons gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen.
Deze 2 onder 1 kap woning met aanbouw, carport en vrijstaande houten garage/schuur is gelegen in een kindvriendelijk woonerf nabij alle denkbare voorzieningen en het centrum. Het geheel is traditioneel gebouwd omstreeks 1992, volledig geïsoleerd en netjes ouderhouden. De kavelgrootte bedraagt 315m² eigen grond; het betreft een ruim opgezette kavel en de achterzijde grenst aan een groenstrook. Op de begane grond is in de voormalige garage een eenvoudige bad- en slaapkamer gerealiseerd. Een prima woning voor een groot publiek!

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, L-vormige woonkamer met veel lichtinval en rolluiken. De keuken is v.v. complete inbouwkeuken met diverse apparatuur zoals vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluitingen te bereiken. Via tussenhalletje naar de slaapkamer van circa 13m² alsmede een kleine badkamer v.v. douchecabine en wastafel.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (ca. 6m2, 10m2, en 11m2), waarvan de Master Bedroom is v.v. dakkapel. De badkamer is v.v. douchecabine, ligbad, vaste wastafel en 2e toilet. Via vaste trap is de zolderverdieping te bereiken.

Tweede verdieping: ruime zolderberging; deze ruimte leent zich tevens uitstekend voor realisatie van een 4e slaapkamer(tje). Met een paar kleine aanpassingen prima te realiseren. Op deze verdieping is tevens de CV-ketel gerealiseerd

Tuin en berging; de woning is gelegen op een zeer ruime kavel van 315m² eigen grond. De inrit aan de voorzijde leent zich uitstekend voor het parkeren van meerdere auto's. De achtertuin is op het noordwesten gelegen, met voldoende zonligging en veel privacy. De houten (De Boer) schuur/garage is zeer ruim te noemen (circa 38m²) en is tevens v.v. zolderberging (middels vlizotrap te bereiken). Aan de voorzijde is een prima carport gerealiseerd.

Bijzonderheden
-de woning is in 1992 traditioneel gebouwd en voll. geïsoleerd.
-v.v. houten kozijnen met dubbel glas en gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++ glas.
-aan de achterzijde (tuin) is een gedeelte in gebruik van de gemeente.
-het schilderwerk aan de buitenzijde dient te worden vernieuwd.
-de woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken (2019).
-de CV-ketel Remeha Quinta is van 2003.
-veel privacy aanwezig en nabij diverse voorzieningen gelegen.

EEN TOPHUIS OP DITO LOCATIE!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte118 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1992
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact