De Schoepen 5 7891 KA KLAZIENAVEEN

€ 175.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Aan de rand van een jaren '70 woonwijk wordt deze prima onderhouden en energiezuinige tussenwoning met aanbouw te koop aangeboden. De woning is gelegen aan een rustige woonstraat op loopafstand van alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, natuur en sport. Het geheel is netjes onderhouden en zeer geschikt voor starters en jonge gezinnen. Het geheel is o.a. voorzien van een riante doorzon woonkamer, dichte keuken met eenvoudige inbouwkeuken, 4 slaapkamers, doucheruimte en de 2e verdieping is voorzien van ruime zolderberging! De kavelgrootte bedraagt circa 154m² eigen grond en de tuin is op het noorden gelegen. De woning biedt aan de voorzijde vrij uitzicht, dit geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, vaste kast, doorzon woonkamer voorzien van laminaatvloer, dichte keuken deels in de aanbouw gesitueerd v.v. inbouwkeuken en divers apparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en oven), Cv-berging en wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping: overloop, 4 prima slaapkamers van resp. 6, 7, 12 en 13m² (2 slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten). De badkamer/douche is v.v. wastafel en douchehoek. Alle slaapkamers zijn vanwege de rechte wanden praktisch in gebruik.

Tweede verdieping: Via vlizotrap bereikbare zolderberging met dakraam. Het is tevens mogelijk een vaste trap te realiseren (eventueel in combinatie met dakkapel) zodat er een extra volwaardige slaapkamer/werkkamer ontstaat.

Tuin: de tuinen zijn netjes onderhouden en grotendeels onderhoudsarm ingericht. In de achtertuin is een houten berging aanwezig. De stenen berging/schuur is via achterom te bereiken.

Bijzonderheden
* Energielabel B (goed geïsoleerde woning);
* Perceeloppervlakte 154m² eigen grond;
* dichtbij winkels, natuurschoon, scholen en sport;
* CV-ketel AWB HR, bouwjaar 2010;
* De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
* de woning is gedeeltelijk v.v. screens en tevens v.v. elektrisch zonnescherm;

Kortom een leuke starterswoning voor een geschikte prijs. Heeft deze woning uw interesse gewekt neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte98 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact