De Schoepen 75 7891 KB KLAZIENAVEEN

€ 165.000 Kosten koper

Omschrijving

Het pareltje van Klazienaveen...
Deze zeer ruime hoekwoning met aanbouw is gelegen in een keurige woonwijk nabij het centrum, scholen en (sport)voorzieningen. De woning is v.v. een doorzon woonkamer, moderne keuken met apparatuur, 3 prima slaapkamers op de eerste verdieping en een slaap- / werkkamer met bergruimte op de tweede verdieping. Het huis is gelegen aan een doorgaande weg met parkeren voor de deur! Het geheel is in 1975 gebouwd en doorlopend gemoderniseerd en vernieuwd. De achtertuin is gelegen op het oosten en ruim van opzet. Er is een vrijstaande veranda aanwezig en een stenen schuur v.v. elektra. De staat van onderhoud van het geheel is zeer goed te noemen! De kavelgrootte bedraagt 173m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: hal/entree, trapkast, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje, meterkast (gemoderniseerd), ruime doorzon woonkamer met laminaatvloer en half open keuken met inbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat (2016), afzuigkap (2016), vaatwasser, inbouwoven (2016) en koelkast (2016). Tenslotte is de complete bijkeuken te bereiken welke is v.v. werkblad en witgoedopstelling. De gehele begane grond is v.v. moderne vloeren, strakke wanden en plafonds. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

1e verdieping: overloop met moderne toiletruimte, 3 ruime slaapkamers voorzien van laminaatvloer ( 1 is v.v. ruime kastenwand), badkamer, voorzien van ligbad/douche, designradiator en wastafel. Alle slaapkamers zijn neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

2e verdieping: overloop, Cv-ketel (2010), bergruimte en ruime slaapkamer met dakraam en knieschotberging. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden voor een breed publiek (slaapkamer/speelkamer/werkkamer).

De tuinen zijn zeer verzorgd en strak ingericht. Aan de achterzijde is een fraaie overkapping gerealiseerd. Het stenen schuurtje/berging is via achterom te bereiken en tevens v.v. elektra. Het betreft een ideale ruimte voor het opslaan van fietsen, tuingereedschap e.d.

Een aantal pluspunten van deze woning:
-De woning is in-stap-klaar te bewonen; meubeltjes verhuizen en genieten maar!
-De CV-ketel HR Combi (Remeha Avanta) is in 2010 vernieuwd;
-De woning is voorzien van strakke wanden, strakke plafonds en keurige vloeren;
-De woning is v.v. elektrische rolluiken op begane grond en verdieping;
-Op de slaapkamer is in 2013 een split-unit Airco gerealiseerd;
-Definitief energielabel B! dakisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie en muurisolatie;
-Het schilderwerk is in 2019 vernieuwd door een professionele schilder;
-De overkapping is in 2015 gerealiseerd en tevens v.v. elektra;
-Winkels, scholen en (sport)voorzieningen op korte afstand gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte118 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact