De Welhaak 98 7887 HM ERICA

€ 250.000 Kosten koper

Omschrijving

Een top woning op dito locatie!

Deze woning is direct verkocht vanuit de stille verkoop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons kantoor.

Zeer complete en goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage, bijkeuken en veel privacy biedende tuin. De afgelopen jaren zijn er veel zaken vernieuwd. De woning is gesitueerd op een unieke kavel van 551m² en ligt aan een autoluwe straat, in een kindvriendelijke woonomgeving (speeltuin in de buurt aanwezig). Parkeren op eigen terrein is geen probleem door de aanwezigheid van carport en oprit. Daarnaast heeft de woning de beschikking over 3 slaapkamers (4 mogelijk), lichte L-vormige woonkamer, modern sanitair en moderne keuken met inbouwapparatuur!

INDELING
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, L-vormige woonkamer, half open keuken met moderne inbouwkeuken en v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron, bijkeuken v.v. wasmachine-aansluiting, binnendoor naar garage (17m²) en praktijkruimte (circa 7m²). De begane grond is keurig afgewerkt en biedt veel lichtinval.

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers allen voorzien van dakkapel en zeer complete en moderne badkamer v.v. dakkapel, ligbad, douchecabine, hangtoilet, wastafel en radiator. Via vaste trap naar:...

2e verdieping: Zolderruimte v.v. dakraam en CV-opstelplaats. Hier is gemakkelijk een 4e slaapkamer en/of werk-/hobbykamer te realiseren.

Informatie:
- Bouwjaar 1991; traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd
- Dakkapel aanwezig aan zowel voor- als achterzijde;
- Gedeeltelijk rolluiken en screens aanwezig;
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2017 vernieuwd;
- De aangebouwde stenen garage is v.v. elektrische deur;
- De ligging van het geheel is zeer mooi te noemen (ruime kavel);
- Er is een tevens een houten blokhut aanwezig (circa 7m²);
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte141 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1995
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact