De Wieken 36 7891 KL KLAZIENAVEEN

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!
Deze zeer ruime tussenwoning is gelegen in een keurige woonwijk nabij centrum, scholen en (sport)voorzieningen. De woning is onder andere v.v. doorzonwoonkamer, half open keuken met nette inbouwkeuken en apparatuur, complete bijkeuken, 3 prima slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Het geheel is omstreeks 1975 gebouwd en door de huidige eigenaar netjes onderhouden. De achtertuin is gelegen op het oosten en ruim van opzet. Er is tevens een stenen schuur v.v. elektra (10m²).

Indeling
Begane grond: hal/entree, trapkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, ruime doorzonwoonkamer met eetgedeelte, half open keuken met complete inbouwkeuken (netjes), voorzien van koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Aansluitend is de bijkeuken te bereiken met witgoedaansluitingen, 2e inbouwkeuken v.v. extra koelkast, magnetron en elektrische boiler. De begane grond is keurig onderhouden, v.v. epoxyvloer (grindvloer) en biedt vanwege de aanwezige raampartijen veel lichtinval.

1e verdieping: overloop met separate toiletruimte, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, functionele, nette badkamer, voorzien van douche en wastafel met meubel. De verdieping is riant te noemen en vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

2e verdieping: overloop, Cv-ketel, bergruimte en 4e slaapkamer met dakraam. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden voor een breed publiek (slaapkamer/speelkamer/werkkamer).

De tuinen zijn verzorgd en netjes ingericht. Het stenen schuurtje/berging (circa 10m²) is via achterom te bereiken en tevens v.v. elektra. Het betreft een ideale ruimte voor het opslaan van fietsen, tuingereedschap e.d.

Bijzonderheden:
-gelegen op korte afstand van centrum Klazienaveen met een zeer goed voorzieningenniveau;
-voortgezet onderwijs aanwezig in Klazienaveen; perfecte prijs- / kwaliteit- / ruimte verhouding;
-de woning is grotendeels voorzien van rolluiken (ged. elektrisch);
-de voor- en achtergevel zijn v.v. onderhoudsarme keralit gevelbeplating;
-houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing;
-het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2020 vernieuwd;
-verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (Vaillant HR, bouwjaar 2006);
-Energielabel E --> indien de CV-ketel wordt vernieuwd dan stijgt het energielabel naar C!
-gelegen nabij natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen op ca. 15 autominuten afstand gelegen;
-goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact