Engweg 69 7891 RJ KLAZIENAVEEN

€ 179.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en jonge gezinnen opgelet! Wij bieden te koop aan deze goed onderhouden en moderne 2 onder 1 kap woning met houten schuur en veranda. De woning is gelegen in een leuke jaren '50 wijk, op korte afstand van winkels en veel (sport)voorzieningen. Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Er zijn 3 slaapkamer op de 1e verdieping en doucheruimte op de begane grond gerealiseerd. De woning heeft een eigen riante oprit en de kavelgrootte is ruim opgezet; 307m² eigen grond. De mogelijkheid bestaat om de woning uit te breiden en/of een garage/carport te realiseren.

Indeling
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: hal/entree, meterkast en trapopgang. De woonkamer is straatgericht met prima lichtinval en is voorzien van houtkachel, half open keuken met inbouwkeuken en enig apparatuur; gaskookplaat en afzuigkap. De wasmachine aansluiting is tevens in de keuken gerealiseerd. Achterhal met toiletruimte en badkamer/doucheruimte.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van respectievelijk 7, 9 en 10m² en 2 slaapkamers zijn v.v. een vaste kast. Via vlizotrap naar:...

2e verdieping: Ruime zolderberging

Bijzonderheden
-goed onderhouden (starters)woning, riante kavel en in-stap-klaar te bewonen.
-sfeervolle woonkamer, 3 prima slaapkamers en nette badkamer.
-De houten tuinberging (blokhut) is circa 8m² groot.
-De tuin is ruim van opzet en meerdere auto's parkeren op eigen terrein.
-Winkels en diverse (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
Bouwperiode1953
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact