Fluitekruid 83 7891 DA KLAZIENAVEEN

€ 475.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een geweldige locatie gelegen aan de rand van de geliefde woonwijk 'het Kruidenveld', bieden wij te koop aan deze onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met riante inpandige garage. Deze unieke woning is gebouwd omstreeks 1992, is volledig geïsoleerd en keurig onderhouden. De woning blinkt uit in een fraaie, speelse indeling en de optimale toevoer van licht in alle ruimten. In 2020 is het geheel zowel intern als extern volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo zijn o.a. alle kozijnen vernieuwd en v.v. HR++ beglazing, het spack-werk compleet vernieuwd (plafonds en wanden), het schilderwerk van alle houten delen zowel intern als extern vernieuwd en het leien dak is geheel v.v. coating. Het betreft een in-stap-klaar huis; meubeltjes verhuizen en genieten!!
Het geheel staat op een kavel van 639m² eigen grond met een verzorgde tuin rondom. De woning is vrij gelegen en mede daarom biedt het huis privacy en tevens rust! De inpandige garage is geïsoleerd en biedt de mogelijkheid voor realisatie van een bad- en/of slaapkamer.

De woning is tevens gelegen op loop- / fietsafstand van natuurschoon en de recreatieve vaarverbinding (kwak kanaal). Een heerlijke omgeving om te wandelen, te fietsen, te varen of te vissen!

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte (v.v. wandcloset en fonteintje, 2020), riante speels ingedeelde en tevens tuingerichte woonkamer met veel lichtinval, aansluitend is de dichte keuken met inbouwkeuken te bereiken, kantoorruimte/slaapkamer, bijkeuken met witgoedopstelling en tenslotte binnendoor naar de riante inpandige garage v.v. CV-ketel. (De garage leent zich uitstekend voor eventueel realisatie bad- en/of slaapkamer). De begane grond is netjes afgewerkt en v.v. strakke wanden en plafonds .

1e verdieping: Overloop met vide, 3 prima slaapkamers waarvan 1 met balkon, complete badkamer v.v. douchecabine en wastafel met badmeubel. De eerste verdieping is tevens speels ingericht en de aanwezige vertrekken zijn ruim te noemen. Het geheel is perfect afgewerkt en keurig onderhouden. Via vlizotrap naar:...

2e verdieping: Ruime zolderberging. De zolder is ook ruim en praktisch ingedeeld, het is tevens mogelijk om een vaste trap te realiseren zodat er (nog) een extra slaapkamer ontstaat.

Tuin: de tuin is prachtig aangelegd, is rondom de woning gelegen, met diverse terrassen, borders en v.v. een wilde bloemen tuin. De tuin en aanwezige erfafscheiding (schutting) zijn tevens recentelijk opnieuw aangelegd. Gezien de vrije ligging en gunstige zonligging kunt u op ieder moment van de dag heerlijk genieten!! Achterin de tuin is tevens een blokhut gesitueerd (ideaal als opslag van tuingereedschap e.d.).

Ligging: Het dorp kenmerkt zich door o.a. het ruime winkelaanbod, vele sportverenigingen, meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs, natuurreservaat Bargerveen (2.100 ha groot) en overdekt zwembad. Emmen met voorzieningen zoals het Scheper - Treant ziekenhuis, treinstation, het "Atlas Theater" en "Wildlands" ligt op 10 autominuten.

Bijzonderheden:
- definitief energielabel B (met ca. 8 zonnepanelen kan het energielabel A worden);
- de architect heeft destijds rekening gehouden met ideale lichtinval (verloop van de zon meegenomen), energiezuinig stoken;
- bouwjaar 1992; vanaf 2020 gerenoveerd en gemoderniseerd (is nagenoeg afgerond);
- de woning is prettig en compact van buiten en heel ruim van binnen;
- keuken v.v. koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, 6-pits gasfornuis en afzuigschouw;
- woonkamer, hal en bijkeuken zijn v.v. een kunststof gietvloer;
- in 2020 zijn er liefst 52 ramen voorzien van HR++ beglazing;
- v.v. muur-. dak- en extra vloerisolatie en dubbel glas (HR++);
- verwarming middels CV-radiatoren (Remeha Tzerre bouwjaar 2020);
- samengesteld dak v.v. leisteen dakbedekking en dakcoating (2022);
- op korte afstand van het centrum met divers winkelaanbod, gezondheidscentrum, bioscoop en eetgelegenheden;
- Klazienaveen beschikt over diverse basisscholen en voortgezet onderwijs;
- op korte afstand van de A37 met een directe aansluiting naar de Randstad en Duitsland.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte133 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1992
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact