Heemskerkstraat 55 7887 AB ERICA

€ 140.000 Kosten koper

Omschrijving

STARTERS OPGELET!
Op een toplocatie én op loopafstand van winkels, scholen en sportvoorzieningen, wordt deze keurig onderhouden tussenwoning met aanbouw te koop aangeboden. De woning, gebouwd omstreeks 1957, is supernetjes onderhouden en doorlopend gemoderniseerd. Het geheel beschikt daarnaast over een lichte woonkamer met laminaatvloer, open keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en een nette gemoderniseerde badkamer. De kavelgrootte bedraagt 200m² eigen grond waarbij de achtertuin is gesitueerd op het zuiden. Achterin de tuin is tevens een ruime houten berging aanwezig.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, meterkast, kelderkast, toiletruimte v.v. wandcloset, straatgerichte L-vormige woonkamer v.v. laminaatvloer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 5 pits gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasser en combi-oven, bijkeuken v.v. vaste kastenwand en CV-installatie, witgoedopstelling en achterentree.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (2 ruime en 1 kleinere) met laminaatvloer en vaste kasten, luxe moderne badkamer v.v. wastafelmeubel, ligbad en douchecabine, zolderberging/bergruimte.

Informatie:
- Degelijk gebouwd woonhuis met kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- Cv-ketel HR Combi bouwjaar 2008;
- Perceelgrootte 200m² met achtertuin op het zuiden en veel privacy;
- 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere;
- luxe badkamer in lichte kleurstelling;
- Woonkamer v.v. veel lichtinval en v.v. laminaatvloer;
- Vrije beleving aan de voorzijde en parkeren voor de deur;
- Winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
Bouwperiode1956
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact