Heidebloemstraat 10 7887 EB ERICA

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!

Deze keurig onderhouden vrijstaande woning is vanaf 2008 gemoderniseerd en gelegen op een mooie locatie in een nette woonwijk nabij het centrum en diverse voorzieningen. In 1992 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en het geheel ligt op een prima kavel van 440m² eigen grond. De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Er is tevens een vrijstaande stenen schuur/garage met praktijk-, kantoor- of hobbyruimte alsmede een ruime carport.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, lichte woonkamer met schouw en doorgang naar de riante woonkeuken v.v. ruim eetgedeelte en een complete inbouwkeuken met vaatwasser, oven, magnetron, 6 pits gaskookplaat en afzuigkap. Provisiekelder, riante bijkeuken met witgoedopstelling, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje. De begane grond is neutraal afgewerkt en alle wanden en plafonds zijn netjes te noemen.

Verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers (2 kamers hebben vaste kasten). De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en o.a. voorzien van douchecabine, wandcloset en wasmeubel. De eerste verdieping is eveneens neutraal afgewerkt en biedt prima en functionele leefruimte.

Tuin: keurig onderhouden en functioneel aangelegde tuin met riant terras, goede bezonning, optimale privacy, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een carport. Gezien de brede en diepe opzet van het perceel is er voor elk wat wils. De tuin verkeert in een nette, verzorgde staat. Aan de voorzijde grenst het huis aan een groenstrook en de opzet van de straat is groen, ruimtelijk en sfeervol.

Stenen schuur en carport: De vrijstaande schuur is in zijn totaliteit circa 34m² groot, en o.a. voorzien van kelder, zolderberging, elektra, gasaansluiting, water e.d. Het achterste gedeelte is in gebruik geweest als kapsalon. Deze ruimte leent zich uitstekend als hobby-/salonruimte. De naast gelegen carport is circa 24m² groot.

Bijzonderheden:
-vanaf 2008 doorlopend gemoderniseerd;
-in 2016 is de gehele riolering vervangen in PVC;
-in 2018 is de dakbedekking van de woning vernieuwd en is het dak geïsoleerd;
-ideaal object voor een breed publiek van starters tot gezinnen;
-centrale verwarming middels een Remeha HR combiketel uit 2008;
-achterin de tuin is een blokhut gerealiseerd van circa 9m², welke is v.v. betonvloer en elektra.
-meerdere basisscholen aanwezig in het dorp;
-gunstige ligging t.o.v. Emmen, Klazienaveen en uitvalswegen als A37;
-het schilderwerk aan de buitenzijde dient te gebeuren.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact