Heidestraat 8 7765 BE WEITEVEEN

€ 369.000 Kosten koper

Omschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Letterlijk aan de rand van het dorp gelegen, natuurschoon voor het opsnuiven, grenzend aan een prachtige bosrand en enorm veel rust!

Op een kavel van bijna 500m² staat deze goed onderhouden en modern afgewerkte vrijstaande woning met aangebouwde garage, veranda en carport.
De woning biedt de mogelijkheid om op de begane grond te slapen / thuis te werken, ook het realiseren van een badkamer is, gezien de ruimte, geen probleem. Het geheel is gelegen aan een rustige straat in Weiteveen en je wandelt zo naar het uitgestrekte natuurgebied "Bargerveen". De "Schaapskooi Bargerveen" met restaurant "Wollegras" liggen om de hoek en van daaruit heb je heerlijke wandel- en fietsroutes. Weiteveen heeft een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Klazienaveen en Emmen liggen op korte afstand.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder

Begane grond: Hal/entree met vide, meterkast, vaste kast en toiletruimte (v.v. wandcloset en fonteintje). Dichte woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling en voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap en combioven. Vanuit de keuken naar de lichte doorzon woonkamer met toegang tot het terras met veranda. De keuken is de centrale ruimte in de woning en vanuit daar zijn de slaap/ werkkamer, bijkeuken en wasruimte bereikbaar.

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, waarvan de grootste met toegang tot het dakterras. Moderne badkamer met dakkapel (2014) met douche, 2e toilet en wastafel.

Tuin en bijgebouwen
De tuin ligt er zeer verzorgd bij en is gesitueerd op het zuidoosten. In de vrijstaande houten schuur van circa 6x9 meter is het heerlijk zitten bij de houtkachel. Aan de achterkant van de woning is een veranda van 4x7 meter gebouwd. De aangebouwde stenen garage is in spouw uitgevoerd (21m²), v.v. 2 elektrische garagedeuren en betonvloer.

Informatie:
- De woning is volledig geïsoleerd (energielabel C);
- Grotendeels v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- De keuken en badkamer zijn in 2014 vernieuwd;
- Dakkapel in 2019 geplaatst;
- In 2020 is het platte dak v.v. EPDM + isolatie;
- Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (CV-ketel 2015).
- Er is drainage aanwezig onder zowel de woning en tuin;
- Vloerverwarming onder de betonvloer in de veranda (mogelijkheid om er een tuinkamer van te realiseren);
- woning grotendeels voorzien van elektrische rolluiken;

We laten u graag deze complete woning zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte140 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact