Heidewal 40 7887 CJ ERICA

€ 185.000 Kosten koper

Omschrijving

Er zijn nog enkele tijdstippen beschikbaar!

DE VERKOOP VAN DEZE WONING START MET 2 KIJKDAGEN, uitsluitend op afspraak op;
Dinsdagmiddag 19 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur en
Woensdagmiddag 20 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur

Starters en gezinnen opgelet. Inpakken, verhuizen én genieten!

Aan de Heidewal in een gewilde woonwijk staat deze ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en berging. De woning is recentelijk onder handen genomen en (gedeeltelijk) gemoderniseerd, altijd keurig onderhouden en het geheel is eveneens compleet te noemen! Op de begane grond vindt u onder andere; een lichte ruime woonkamer, een moderne dichte keuken (moderne keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur), bijkeuken en buitenom te bereiken berging. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een praktische douche gesitueerd. De achtertuin is op het oosten gelegen, met veel privacy en een fijne zonligging.
Het huis is 1973 op traditionele wijze gebouwd, gedeeltelijk geïsoleerd en neutraal afgewerkt. Winkels, scholen en sport zijn op korte afstand te bereiken. De kaveloppervlakte is ca. 176m² groot.

Indeling:
begane grond entree/hal, meterkast, toiletruimte (netjes), provisiekast, doorzon woonkamer met veel lichtinval, dichte keuken met nieuwe inbouwkeuken en diverse apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Vanuit de keuken naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen en tenslotte is buitenom de stenen berging te bereiken.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers met keurige laminaatvloeren, praktische doucheruimte met douchehoek en wastafel met badmeubel.

2e verdieping: Middels vlizotrap is een ruime zolderberging bereikbaar. Het is mogelijk om een vaste trap naar deze verdieping te realiseren, zodat er een extra slaapkamer ontstaat.

Tuin: De tuinen zijn eenvoudig uitgevoerd, v.v. diverse terrassen en bieden een fijne zonligging op het oosten. De kaveloppervlakte bedraagt circa 176m² eigen grond. De tuin is gedeeltelijk afgeschermd en er is een stenen berging/schuur aanwezig. Ideaal voor het stallen van fietsen, tuingereedschap e.d.

Bijzonderheden
- de woning is v.v. houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing.
- het schilderwerk aan de buitenzijde is recentelijk vernieuwd.
- de woning is in 2020 gedeeltelijk gerenoveerd/gemoderniseerd.
- keuken met apparatuur, schilderwerk (intern) e.d. zijn in 2020 vernieuwd.
- de laminaatvloeren zijn in 2020 compleet vernieuwd.
- zeer geschikt voor starters en jonge gezinnen.
- CV Intergas HR, bouwjaar 2012 (eigendom)
- scholen, winkels en sportvoorzieningen op fietsafstand.

Complete en goed betaalbare woning in geliefde en jonge buurt. Ideaal voor gezinnen en starters.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte98 m²
Bouwperiode1973
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact