Iemschoer 11 7826 CM EMMEN

€ 249.500 Kosten koper

Omschrijving

Het pareltje van Barger-Oosterveld...
Deze zeer ruime eindwoning met naastgelegen garagebox + parkeerplaats en stenen schuur is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen en landelijk gebied! De woning is traditioneel gebouwd in 1975 en vanaf 2018 compleet gerenoveerd, gemoderniseerd en vernieuwd. De staat van onderhoud van het geheel is zeer goed te noemen! De woning is tevens v.v. kunststof kozijnen met HR beglazing en rolluiken! De kavelgrootte bedraagt 172m² eigen grond. Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan gerust om een kijkje te komen nemen bij deze keurige riante eindwoning met vele extra's!

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, provisiekast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, sfeervolle doorzonwoonkamer met eetgedeelte, half open keuken met luxe inbouwkeuken (2018) en diverse apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. Aansluitend is de geïsoleerde bijkeuken te bereiken met witgoedaansluitingen. De begane grond is volledig v.v. PVC vloeren. De wanden en plafonds zijn in 2018 vernieuwd en keurig afgewerkt. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping: ruime overloop, vaste kast, 3 prima slaapkamers, complete badkamer (2018) met douchecabine, wastafel met badmeubel, toilet en designradiator. Vanwege de rechte wanden zijn alle ruimtes ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

Tweede verdieping: Overloop, CV-berging (Nefit HR, bouwjaar 2020), 4e slaapkamer / zolderkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten. De zolderkamer is afgetimmerd en v.v. laminaatvloeren.

Tuin:
De achtertuin is op het noord-oosten gelegen, met een prima zonligging en voldoende privacy. Er is tevens een stenen schuur met aangebouwde overkapping aanwezig. De garagebox (circa 18m²) is gelijk om de hoek gelegen en ideaal geschikt voor het parkeren van auto, fietsen of als hobbyruimte. De hoekkavel is ruim te noemen, circa 172m² eigen grond.

Een aantal pluspunten van deze woning:
-Het betreft dé ideale gezinswoning zowel intern als extern.
-Inbouwkeuken is in 2018 geplaatst en v.v. apparatuur.
-Vloeren, toiletruimte, badkamer e.d. zijn in 2018 gemoderniseerd.
-In 2022 zijn er 2 split-unit airco's geplaatst (1 beneden en 1 boven).
-De woning is voorzien van nieuw stucwerk: strakke wanden, strakke plafonds en keurige vloeren.
-De woning is v.v. kunststof kozijnen met HR beglazing, rolluiken.
-Parkeren kan voor de garagebox of tegenovergelegen parkeerstrook.
-dakbedekking van de garagebox is in 2021 vernieuwd.
-Diverse voorzieningen, natuur en centrum zijn op loopafstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte104 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact