Kalffstraat 18 7887 AH ERICA

€ 185.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters opgelet! In een leuke woonwijk nabij diverse voorzieningen 'op Erica' verkopen wij deze tussenwoning met aanbouw, berging, overkapping en vrijstaande houten schuur. De woning is de afgelopen jaren doorlopend gemoderniseerd en in-stap-klaar te bewonen. Het betreft een goed onderhouden woning met moderne keuken, badkamer en toilet. De begane grond is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met eetkamergedeelte (met veel lichtinval), halfopen keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken en buitenom te bereiken praktische berging. De verdieping is v.v. van 3 prima slaapkamers en een moderne badkamer. De onderhoudsvriendelijke achtertuin biedt u erg veel privacy en voor de woning is op eigen terrein een parkeerplaats gerealiseerd.

Indeling
begane grond: hal, meterkast, trapkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, speels ingedeelde woon- en eetkamer met mooie laminaatvloer, in de aanbouw is de halfopen keuken gerealiseerd voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en combi-magnetron, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en toegang tot de achtertuin. Vanaf buiten is de extra aangebouwde stenen berging bereikbaar.

Verdieping: tevens voorzien van nette laminaatvloer, kastruimte met cv-ketel, 3 slaapkamers waarvan 2 v.v. vaste kasten, badkamer in moderne kleurstelling met douchehoek, wastafelmeubel, wandcloset en vloerverwarming.

De achtertuin is op het oosten gelegen met prima zonligging, privacy en rust. Er is tevens een sfeervolle overkapping gerealiseerd en achterin de tuin staat een vrijstaande houten schuur. Parkeren kan op eigen terrein en direct voor de woning. De kavelgrootte bedraagt 188m² eigen grond!

bijzonderheden
- Degelijk gebouwd woonhuis met kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- Cv-ketel HR Combi bouwjaar 2015 (in eigendom);
- In 2020 is de dakbedekking vernieuwd (bitumen);
- Kavelgrootte 188m² met achtertuin op het oosten en veel privacy;
- 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere;
- luxe badkamer in lichte kleurstelling (2016);
- Woonkamer v.v. veel lichtinval en v.v. laminaatvloer;
- Vrije beleving aan de voorzijde en parkeren voor de deur;
- Winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand!

Zeker een woning die het bekijken meer dan waard is! Bel ons voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte95 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1957
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact