Kamerlingswijk WZ 113 7894 AP ZWARTEMEER

€ 175.000 kosten koper

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met aanbouw en vrijstaande stenen schuur, gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1595m² eigen grond. Deze zeer degelijk gebouwde woning biedt vrij uitzicht over de landerijen en is gelegen op geringe afstand van het natuurgebied "Bargerveen". Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930 en in 1979 is de woning vergroot, gerenoveerd en vernieuwd. De woning is eenvoudig uitgevoerd en dient eventueel te worden gerenoveerd. Het geheel biedt vele mogelijkheden door de ruimte, in- en om de woning.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, eenvoudige badkamer voorzien van douchehoek en vaste wastafel, keldertje/provisiekast, slaapkamer, open keuken voorzien van eenvoudige inbouwkeuken, woonkamer met schouw en schoorsteenkanaal, halletje met achteringang.

Verdieping: ruime overloop met vaste kasten, 2 prima slaapkamers.

De tuin is landelijk gelegen, biedt veel privacy en rust. Er is een stenen schuur aanwezig van circa 7 x 13 meter. Dit bijgebouw verdient de nodige constructieve aandacht maar biedt echter voldoende mogelijkheden. De ruime kavel leent zich uitstekend voor het houden van paardjes, geitjes en ander kleinvee.

Dit alles op geringe afstand van o.a. winkels, sportvoorzieningen, scholen, natuurreservaat Bargerveen, slechts 5 autominuten van Klazienaveen, ca. 10 autominuten vanaf Emmen gelegen en via autosnelweg (A37) is er een snelle verbinding met de Randstad en Duitsland.

KORTOM EEN VRIJSTAANDE WONING MET VELE MOGELIJKHEDEN!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact