Kloostermanswijk OZ 2 7891 HA KLAZIENAVEEN

€ 197.500 Kosten koper

Omschrijving

Handige klussers, levensgenieters en hobbyisten opgelet!!

Op een prachtige plek, heerlijk vrij, landelijk en toch op korte afstand van het centrum, bieden wij te koop aan deze keurig onderhouden vrijstaand woonhuis met stenen garage/schuur. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1958 en verkeerd in eenvoudige staat van onderhoud. Verwarming geschiedt middels gaskachels en moederhaard. De woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en eenvoudige doucheruimte. Vanuit de woonkamer heb je zicht op de parkachtige 'groene' tuin met ontzettend veel privacy. De kavelgrootte is ruim te noemen en bedraagt circa 1160m² eigen grond.

De kavel naast de woning is in het verleden door de huidige eigenaar aangekocht (en thans verhard aangelegd). Deze kavel is destijds gesaneerd, v.v. schone grond/zand en heeft een industriebestemming. De kavel is circa 40 meter diep x 10 meter breed en leent zich daarom uitstekend voor realisatie van bijvoorbeeld een loods / schuur / garage.

De prijs betreft een "bieden-vanaf-prijs" wat inhoudt dat vanaf deze minimum startprijs een bod kan worden uitgebracht waarna, door onderhandelingen, een door beide partijen geaccepteerde koopsom wordt overeengekomen.

Indeling
Onderverdieping: Kelderruimte (droog, de woning ligt op een 'zandkop') deze ruimte is ideaal geschikt voor het opslaan van boodschapjes e.d.).

Begane grond: Hal/entree, meterkast (voldoende groepen en krachtstroom), eenvoudige maar ruime toiletruimte, woonkeuken met inbouwkeuken en enig apparatuur. In de keuken is de schouw met geiser gerealiseerd en de witgoedaansluiting. De woonkamer is straatgericht met heerlijk veel lichtinval en zicht over de tuinen. Er is tevens een gashaard aanwezig. Vanuit de keuken is de aangebouwde berging te bereiken.

1e verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers, waarvan 1 toegang biedt tot het dakterras. Eenvoudige badkamer/doucheruimte met voldoende ventilatiemogelijkheden. Via luik naar:...

2e verdieping: gedeeltelijk begaanbare vliering / bergruimte.

Garage / schuur: Er is een vrijstaande stenen garage aanwezig van circa 42m² met daarin een kantoortje. De garage is v.v. golfplaten (waarschijnlijk asbesthoudend) en krachtstroom, ideaal geschikt voor de handige klussers en/of hobbyisten onder ons.

Tuin: De tuin is rondom aangelegd, parkachtig te noemen met veel privacy. De kavel is zowel breed als diep te noemen en daarom biedt de woning veel mogelijkheden; bijvoorbeeld uitbouw aan achterzijde of aan (beide) zijkanten (erker/tuinkamer e.d.). Een gedeelte van de tuin is verhard aangelegd (zuidkant) en heeft de bestemming industrie, ideaal voor realisatie van een groot bijgebouw/loods e.d.)

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte92 m²
Bouwperiode1958
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact