Labradorietdreef 1 7828 CJ EMMEN

€ 300.000 Kosten koper

Omschrijving

GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

TUINLIEFHEBBERS OPGELET - ZEER RUIME KAVEL - MODERNE 2 ONDER 1 KAP WONING!!

Op zoek naar een instapklare woning in Parc Sandur op een kavel van maarliefst 454m² eigen grond? Comfortabel, degelijk en volledig geïsoleerd? Met veel bergruimte op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid op eigen grond? Met een royale maar makkelijk te onderhouden tuin op het Zuidwesten? Gelegen in een rustige en nette woonomgeving? Op loopafstand van de Grote Rietplas? Als dit overeenkomt met je zoekprofiel, maak dan beslist een afspraak om dit huis te bezichtigen.

Deze 2 onder 1 kap woning is gelegen op een ruime hoekkavel in het rustige deel van Parc Sandur, waarbij alle voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn. Het geheel is recentelijk gemoderniseerd/gerenoveerd en door de huidige eigenaren keurig onderhouden. De keuken en Cv-ketel zijn in 2016 vernieuwd en er is tevens vloerverwarming gerealiseerd op de begane grond . In 2020 is de volledige badkamer gerenoveerd en zijn de tuinen prachtig aangelegd. Achterin de tuin is een sfeervolle veranda met Men-Cave gerealiseerd (2019). De Men-Cave (Douglas houten schuur) is volledig geïsoleerd en tevens v.v. elektra en netwerkaansluitingen. Voor de woning ligt een brede oprit en deze biedt ruimschoots plek om 2 auto's te parkeren. Daarnaast is er voor bezoek openbare parkeerruimte in de straat aanwezig. Een pad naast de woning leidt je naar de achtertuin.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, L-vormige tuigerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren. De keuken is in open verbinding met de woonkamer en voorzien van een nette hoekkeuken met inbouwapparatuur; koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de hal is een doorbraak gecreëerd naar de geïsoleerde berging (was oorspronkelijk garage) met aansluitend de bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen. De prachtige tuin is sfeervol ingericht en gelegen op het zuidwesten. Je kunt hier al vroeg in het voorjaar maar ook lang in het najaar genieten van de zonnestralen op de gerealiseerde terrassen.

Eerste verdieping: Overloop met vide, 3 prima slaapkamers van resp: 7, 8 en 14m², allen voorzien van dakkapel, complete en moderne badkamer met doucheruimte, toilet, wastafel met badmeubel en designradiator. De eerste verdieping is compact ingericht, biedt door de aanwezigheid van de vide veel lichtinval en is v.v. split-unit arico! Via vlizotrap naar:...

Tweede verdieping: royale zolderberging (met stahoogte) v.v. Cv-ketel en mechanische ventilatie box (2020). Deze ruimte leent zich uitstekend voor het opslaan van bijvoorbeeld de kerst- en kampeerspullen.

Wijk informatie:
Parc Sandur is een groene en waterrijke woonwijk gelegen aan de Grote Rietplas. De wijk beschikt over een winkelcentrum met supermarkt, tal van sportfaciliteiten zoals tennis- en squashbanen, sportschool en zwembad. Uitgebreide winkelvoorzieningen op korte afstand aanwezig in Emmen of Nieuw Amsterdam. Het schitterende Golfparc Sandur Emmen is gelegen naast het park, aan de zuidkant van Emmen.

Bijzonderheden:
- De tuinen zijn recentelijk aangelegd en tevens v.v. bewateringssysteem;
- De achtertuin is op het zuidwesten gelegen, voorzien van een veranda en Men-Cave;
- Ligging nabij het water, recreatiegebied, golfbaan, supermarkt, zwembad en diverse restaurants;
- Verwarming via vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (verdieping) middels HR-combiketel (2016);
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 vernieuwd;
- Voorzien van airconditioning (2020) op de 1e verdieping;
- Geheel geïsoleerd (glas-, vloer-, muur- en dakisolatie);
- Voorzien van 3 slaapkamers en vlizotrap naar ruime zolderberging;
- Achter de gevels schuilt meer ruimte dan je in eerste oogopslag zult denken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoondoeleinden
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte109 m²
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact