Labradorietdreef 8 7828 CJ EMMEN

€ 310.000 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning met aangebouwde garage in Parc Sandur op een kavel van circa 341m² eigen grond? Comfortabel, degelijk en volledig geïsoleerd? Met voldoende parkeergelegenheid op eigen inrit? Met een royale maar makkelijk te onderhouden tuin op het Zuidoosten? Gelegen in een rustige en nette woonomgeving? Op loopafstand van de golfbaan en de Rietplas? Als dit overeenkomt met je zoekprofiel, maak dan beslist een afspraak om dit huis te bezichtigen.
Deze ruime 2 onder 1 kap woning met garage, overdekt terras en vrijstaande houten berging is gelegen in het rustige deel van Parc Sandur, waarbij veel voorzieningen op loop- en fietsafstand te bereiken zijn. Het geheel is door de huidige eigenaar keurig onderhouden. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en de zolderverdieping is ideaal geschikt als studie- of werkruimte. Voor energiebesparing zijn op het dak 15 zonnepanelen geplaatst.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet met fonteintje, ruime L-vormige tuingerichte woonkamer met beuken parketvloer en openslaande terrasdeuren. De keuken is in open verbinding met de woonkamer en voorzien van een nette hoekkeuken met inbouwapparatuur; inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, heteluchtoven en composiet aanrechtblad. Vanuit de hal is de garage bereikbaar. De ruime tuin met terrassen is sfeervol ingericht en gelegen op het zuidoosten.

Eerste verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers van resp: 7, 9 en 10 m², allen voorzien van een dakkapel, complete badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken studeerkamer en wasmachineberging;

Wijk informatie:
Parc Sandur is een groene en waterrijke woonwijk gelegen aan de Grote Rietplas. De wijk beschikt over een winkelcentrum met supermarkt, tal van sportfaciliteiten zoals tennis- en squashbanen, sportschool en zwembad. Uitgebreide winkelvoorzieningen op korte afstand aanwezig in Emmen of Nieuw Amsterdam. Het schitterende Golfparc Sandur Emmen is gelegen naast het park, aan de zuidkant van Emmen.

Bijzonderheden:
- Overdekt terras 18m²; Houten tuinhuis 8m²;
- HR c.v. ketel met hybride voorbereiding: 2019;
- Geheel geïsoleerd (glas-, vloer-, muur- en dakisolatie);
- 15 zonnepanelen, Energielabel A;
- Voorzien van 3 slaapkamers en vaste trap naar studieruimte;
- Ligging nabij het water, recreatiegebied, golfbaan, supermarkt, zwembad en diverse restaurants;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte106 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact