Langestraat 187 a 7891 GM KLAZIENAVEEN

€ 275.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een TOP locatie aan de rand van het mooie en complete dorp Klazienaveen, bieden wij te koop aan deze keurig onderhouden 2 onder 1 kapper met vrijstaande houten garage en veranda. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 2004 en volledig geïsoleerd, onderhoudsarm uitgevoerd en in-stap-klaar te bewonen. Er is een ruime woonkamer van circa 31m², complete woonkeuken van circa 33m², 3 prima slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer. De ligging is erg fraai: een vrije woonbeleving, op fietsafstand van het centrum, supermarkten, scholen en sportvoorzieningen. De strak aangelegde en eenvoudig te onderhouden tuin is goed omsloten en voorzien van een vrijstaande houten garage en vrijstaande houten overkapping, waar je zomers heerlijk onder kunt zitten. Dankzij de ligging op het westen heb je hier aan zonuren bovendien geen gebrek. Het betreft een tandenborstel klaar woonhuis; inpakken en verhuizen maar!

Indeling
Begane grond: ruime hal/entree met plavuizenvloer, complete meterkast en toiletruimte v.v. wandcloset en urinoir. Vanuit de hal is de straatgerichte woonkamer te bereiken en is circa 31m² groot. Aansluitend via openslaande deuren naar de complete woonkeuken v.v. inbouwkeuken en diverse apparatuur; koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven. Het inbouwapparatuur is in 2019 vernieuwd. De bijkeuken is v.v. keukenblok, witgoedaansluitingen en is tevens ruim opgezet. Het betreft een ideale en praktische ruimte met een fijne aanvullig op het geheel.

Eerste verdieping: Ruime overloop, CV-berging met bergruimte, 3 complete slaapkamers waarvan 1 v.v. dakkapel en vernieuwde badkamer (2018) v.v. ligbad, douchecabine, toilet, dubbele wastafel met badmeubel en radiator. De verdieping is voorzien van laminaatvloeren en biedt veel lichtinval. Via vlizotrap naar:...

Tweede verdieping: Volledig bereikbare zolderverdieping, deze etage is ruim opgezet.

Tuin
De tuin is op het westen gelegen met een fijne zonligging, voldoende privacy en is grotendeels onderhoudsarm ingericht. Naast de woning is een ruime inrit aanwezig. Er is tevens een houten garage gerealiseerd (circa 17m²) v.v. elektra en elektrische kanteldeur. De vrijstaande houten douglas overkapping is circa 12m².

Extra informatie:
- de woning is zeer degelijk en traditioneel gebouwd in 2004;
- de woning is perfect onderhouden en volledig geïsoleerd;
- Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (2006);
- De kavelgrootte bedraagt 285m² eigen grond;
- De naastgelegen inrit biedt ruimte voor meerdere auto's;
- Op de begane grond zijn er grotendeels (elektrische) rolluiken gerealiseerd;
- De woning is v.v. koperen mastgoten en hemelwaterafvoeren;
- In 2018 is de badkamer door een professioneel bedrijf gemoderniseerd;
- Achtertuin is in 2018 vernieuwd; voortuin is in 2020 opnieuw ingericht en v.v. beplanting;
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken.

Ben je op zoek naar een sfeervolle, moderne woning waar je feitelijk niets aan hoeft te doen? Dan moet je hier zeker een kijkje nemen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte171 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2004
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact