Lok 7 7894 CC ZWARTEMEER

€ 159.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Op een rustige locatie nabij natuurreservaat "Bargerveen" wordt deze ruime tussenwoning met aanbouw en sfeervolle veranda (v.v. glazen schuiframen en dakisolatie) te koop aangeboden. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1978 en in 2011, 2017, 2018 en 2020 doorlopend gemoderniseerd. Er zijn 3 slaapkamers op de verdieping aanwezig en een 4e werkkamer/slaapkamer/hobbykamer op de zolderverdieping. De woning is in 2020 tevens v.v. 12 zonnepanelen (circa 3200 KWH). Fijn is de ligging aan een rustig straatje aan de rand van Zwartemeer, maar toch op zeer korte afstand van scholen, winkels en sportvoorzieningen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, vaste kast, toiletruimte (2018) voorzien hangtoilet en fontein, meterkast (gemoderniseerd), doorzonwoonkamer met openslaande tuindeuren, half open keuken met moderne inbouwkeuken en voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en natuurstenen werkblad. Ruime bijkeuken met wasmachineaansluiting;

1e verdieping: Overloop, separate toiletruimte v.v. hangtoilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 zijn v.v. vaste kasten, complete badkamer met douchecabine en wastafel met badmeubel; De eerste verdieping biedt goede leefruimte vanwege het "hoogbouw" type woning en is keurig afgewerkt. Alle wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt.

2e verdieping: Via vaste trap naar overloop met CV-ketel (2011) en een ruime zolderverdieping met 4e kamer! Het dakraam zorgt voor voldoende daglicht en ventilatiemogelijkheden. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden voor een breed publiek (slaapkamer/hobbykamer/werkkamer).

Tuin
Praktisch aangelegde tuin gelegen op het westen, onderhoudsarm aangelegd en met een vrije woonbeleving. De tuin is achterom te bereiken en tevens voorzien van een nette veranda/tuinkamer (2017). De voortuin is eveneens netjes aangelegd met parkeren voor de deur!


Extra informatie:
- de verdieping is voorzien van elektrische rolluiken!
- er zijn 12 zonnepanelen (in eigendom) gerealiseerd met een gem. opbrengt van 3200 KWH.
- de woning is v.v. houten kozijnen en dubbele beglazing, ged. kunststof met HR++ beglazing.
- in 2017 is er aan de achterzijde een ruime afsluitbare veranda/tuinkamer geplaatst (13m²).
- in 2020 is de trap naar de 1e verdieping v.v. moderne PVC trapbekleding.
- de uitzetramen op de verdieping zijn een aantal jaren gelegen vernieuwd (hardhout).
- de keuken is in 2011 vernieuwd, de badkamer en toilet zijn in 2018 gemoderniseerd, de MV box is in 2020 vernieuwd.
- natuurreservaat Bargerveen, winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn op korte afstand te bereiken.

Deze fraaie woning is "woonklaar!", maak nu afspraak en overtuig u zelf!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact