Loperstraat 50 7891 JV KLAZIENAVEEN

€ 169.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Aan de rand van een jaren '70 woonwijk wordt deze ruime hoekwoning met stenen berging/schuur te koop aangeboden. De woning is gelegen aan een rustige woonstraat op loopafstand van alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, natuur en sport. Het geheel is netjes onderhouden en zeer geschikt voor zowel starters en jonge gezinnen. Deze prima woning is o.a. voorzien van een riante doorzon woonkamer, half open keuken met eenvoudige inbouwkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de zolder biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer! De kavelgrootte bedraagt circa 195m² eigen grond en de tuin is op het westen gelegen. Vanuit de achtertuin is tevens de stenen berging te bereiken.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, toiletruimte, meterkast, doorzon woonkamer voorzien van laminaatvloer, half open keuken met inbouwkeuken en enig apparatuur (gaskookplaat en afzuigkap).

1e Verdieping: Overloop, vaste kast, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, badkamer met dopuchehoek, toilet en wastafel met meubel. Alle slaapkamers zijn neutraal afgewerkt en vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

2e Verdieping: zolderberging met dakraam, Cv-ketel (2015) en witgoedopstelling.

Tuin: de tuinen aan zowel de voor-als achterzijde zijn netjes ingericht, v.v. borders, terrasjes en gazon. Er is tevens een stenen schuur aanwezig (circa 10m²), alsmede een sfeervolle overkapping/veranda.

Bijzonderheden
* Perceeloppervlakte 195m² eigen grond;
* winkels, natuurschoon, scholen en sport;
* CV-ketel (Lease) ATAG HR, bouwjaar 2015;
* De woning is v.v. houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing;
* De woning is aan zowel de voor- als achterzijde v.v. zonnescherm;
* Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2020 vernieuwd.

Kortom een leuke starterswoning voor een geschikte prijs. Heeft deze woning uw interesse gewekt neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte96 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact