Molenwerf 14 7891 HS KLAZIENAVEEN

€ 145.000 Kosten koper

Omschrijving

Een unieke kans voor de huizenzoekers in Klazienaveen!
Aan de Molenwerf gelegen nabij de "Trambrug", wordt deze 2 onder 1 kap woning met aanbouw, aluminium veranda en vrijstaande houten garage met berging te koop aangeboden. De woning is netjes onderhouden, eenvoudig uitgevoerd en voorzien van kunststof kozijnen! De kavelgrootte bedraagt 264m² eigen grond. De ligging is erg fraai; veel privacy, parkeren op eigen terrein en nabij het moderne winkelcentrum gelegen.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte (eenvoudig), trapopgang met traplift, provisiekelder, open keuken v.v. eenvoudige inbouwkeuken met diverse apparatuur zoals koelkast, gaskookplaat, oven en afzuigkap. L-woonkamer met zit- en eetgedeelte. De woonkamer is straatgericht en geeft door de aanwezige raampartijen een ruimtelijk gevoel! Berging met CV-ketel, bijkeuken met de witgoedaansluitingen.

Verdieping: Overloop v.v. vaste kast. 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, eenvoudige doucheruimte. Het is mogelijk om de douche/badkamer te vergrootten door het aangrenzende slaapkamertje erbij te betrekken.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het westen en biedt voldoende privacy. Naast de woning is een inrit geschikt voor meerdere auto's. De overdekte veranda (aluminium) is voorzien van verlichting (inbouwspotjes) en biedt zowel zomers als in het voorjaar veel vertier! De tuinen zijn eenvoudig ingericht.

Garage, berging, schuur. Er is een eenvoudige vrijstaande garage, circa 6,00 x 3,50m v.v. elektra. Het houten schuurtje is aan de garage verbonden en eenvoudig uitgevoerd (circa 8m²). De berging is tevens eenvoudig uitgevoerd (circa 6m²).

Informatie
-De woning is voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing.
-In 2010 is centrale verwarming gerealiseerd + CV-ketel (bouwjaar onbekend).
-De gevels zijn in het verleden geïsoleerd, opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd.
-De dakbedekking van de woning (bitumen) is in circa 2018 vernieuwd.
-De woning is grotendeels rondom voorzien van rolluiken.
-De traplift blijft achter en dient door koper eventueel zelf te worden verwijderd.
-In 2015 is de gehele straat vernieuwd; nieuwe riolering, nieuwe inrichting en speelmogelijkheden voor de kids

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte89 m²
Bouwperiode1956
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact