Oosterveldsestraat 161 7826 HD EMMEN

€ 395.000 Kosten koper

Omschrijving

Voor de juiste koper een absolute kans!! Een goed onderhouden vrijstaande Drentse (woon-)boerderij op ruim 4700m2 eigen grond en 2 vrijstaande werktuigloodsen. De veel privacy biedende locatie, aan de rand van Barger-Oosterveld, ademt een bijzondere sfeer uit en het geheel biedt zeer veel mogelijkheden voor de liefhebber. Een prachtige landelijke locatie met vrij uitzicht! Paarden bij huis, eigen bedrijf aan huis, mantelzorg of gewoon heerlijk Drentenieren op deze fraaie locatie. Hou er wel rekening mee dat het huis een grondige renovatie c.q. restauratie toe zijn maar daar is de prijs dan ook naar! Alle voorzieningen binnen handbereik en toch landelijk wonen, hoe fraai wilt u het hebben!?

Indeling: Hal/entree, voorkamer, eetkamer/woonkamer, meterkast, dichte keuken (eenvoudig uitgevoerd) v.v. blok en enig apparatuur, berging met witgoedaansluiting, 3 slaapkamers, eenvoudige doucheruimte met toilet, binnendoor naar garage en deelruimte.

Eerste verdieping: vaste trap naar 1e verdieping met 2 slaapkamers, vaste kasten/ bergruimte en open zolderruimte. De zolderruimte is eenvoudig opgezet en is derhalve ook eenvoudig aan uw eigen wensen aan te passen. Gezien de ruime opzet en open constructie is ook deze ruimte nog volledig naar eigen inzicht in te vullen!

Tuin: Op het erf heeft u een zee van ruimte en privacy en toch op 500 meter afstand van vrijwel alle voorzieningen. Zeer royale kavel in totaal 4745 m2 groot en derhalve geschikt voor veel doeleinden. Op het erf staan 2 royale schuren (voormalige werktuigloodsen) van respectievelijk 96 en 180m². Er zijn tevens 2 inritten aanwezig en de achtertuin grenst aan de uitgestrekte landerijen.

Bijzonderheden; locatie, locatie, locatie; zeer veel mogelijkheden vanwege de ruimte in en om huis; de nieuwe bewoner dient rekening te houden met grondige renovatie/ restauratie; uitvalswegen A37 op korte afstand; Duitsland op korte afstand; Emmen ca. 5 autominuten.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte139 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1929
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact