Oosterwijk WZ 72 7885 TN NIEUW-DORDRECHT

€ 429.000 Kosten koper

Omschrijving

Dichtbij Emmen, landelijk gelegen aan vaar- en viswater, staat deze in 2005 gebouwde villa met inpandige garage, carport zwembad, vijverpartij op een kavel van 1915m2 eigen grond. Deze in stijl gebouwde woning is extra goed geïsoleerd en heeft veel sfeer.

INDELING:
Begane grond: entree/hal met vide, ruim toilet, meterkast, ruime woonkamer (40m2) met terrasdeuren naar overdekt terras en een massieve schoorsteenmantel met inbouwgashaard, keuken met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime provisie/wijn kelder, ouderslaapkamer met toegang naar de aangrenzende badkamer, voorzien van douche/stoomcabine, dubbele wastafel, whirlpool en toilet, inpandige garage met vloerverwarming.

Verdieping: ruime overloop, 3 royale slaapkamers met bergruimte achter knieschotten en waarvan 2 met inpandig balkon, 2e badkamer met douche, hangtoilet en wastafel.

Tuin: Deze netjes onderhouden tuin is voorzien van een groot zwembad met buitendouche/toilet en controlekamer, diverse terrassen, visvijver en blokhut. De tuin biedt veel privacy om heerlijk te relaxen en isvan alle gemakken voorzien.
De kavel is middels elektrisch bedienbare toegangspoort bereikbaar voor meerdere auto's.

Kortom een ruime en instapklare vrijstaande woning met diverse mogelijkheden en een mooie vrije ligging nabij Emmen en de nieuwe vaarroute (Koning Willem Alexander kanaal), op een paar kilometer afstand van de A37 richting Zwolle en de Duitse grens. Het geheel is rustig gelegen aan open vaarwater aan de voorzijde, met op 200 a 300 meter afstand gelegen een aanlegsteiger voor motorboten c.q. pleziervaartuigen .

INFO;
-Gelegen dichtbij veel voorzieningen
-Zeer goed geïsoleerde woning
-Veel privacy in grote relaxtuin
-Sfeervolle woning met veel ornamenten
-Stalen hekwerk met elektrische draaipoort in voortuin.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte205 m²
Bouwperiode2005
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact