Pastoor A.C. Damesstraat 17 7891 HB KLAZIENAVEEN

€ 249.500 Kosten koper

Omschrijving

SLAPEN EN BADEN OP DE BEGANE GROND!

Het woningaanbod is schaars en al helemaal met slapen en baden op de begane grond, dus wees op de slag verdacht! Deze keurig onderhouden semi-bungalow met o.a. inpandige garage, tuingerichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de begane grond is gelegen op een ruime kavel van 260m². De relatief diepe achtertuin is gesitueerd op het oosten en beschikt over een ruim bemeten zonneterras met elektrische screen. En voor de dagelijkse boodschap kunt u op de hoek van de straat terecht. Oftewel optimaal wooncomfort nagenoeg in de kern van het dorp in een ruim opgezette woonwijk met veel openbaar groen.

Indeling begane grond: hal met provisieruimte, toilet, tuingerichte woonkamer met open keuken (ca. 40m²) met eenvoudige inbouwkeuken, 2 slaapkamers (resp. ca. 13 en 10¼m²), eenvoudige badkamer v.v. inloopdouche, 2e toilet, ligbad en wastafel en inpandige garage (ca. 18¼m²).

Verdieping: overloop met c.v. opstelling, ruime zolderberging met dakraam. Deze etage leent zicht uitstekend voor realisatie van een 3e slaapkamer.

Info:
- bouwjaar 1999; traditioneel gebouwd.
- woongedeelte is volledig geïsoleerd.
- 2 ruime slaapkamers en complete badkamer op begane grond.
- er is 1 elektrische rolluik in de woonkamer gerealiseerd.
- het zonneterras is voorzien van elektrische screen / zonnescherm.
- alle denkbare voorzieningen op loopafstand gelegen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte110 m²
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact