Pastoor de Klaverstraat 7 7884 PZ BARGER-COMPASCUUM

€ 150.000 Kosten koper

Omschrijving

Handige klussers opgelet!

In een rustige en leuke woonstraat nabij de dorpsvoorzieningen, wordt deze degelijk gebouwde 2 onder 1 kap woning met ruime aanbouw, vrijstaande stenen schuur en carport te koop aangeboden. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1949, nadien fors uitgebouwd omstreeks 1990 en voorzien van badkamer en (kleine) slaapkamer op de begane grond. Het geheel is eenvoudig uitgevoerd met enig achterstallig onderhoud. Het betreft een leuk object voor de handige Harry's onder ons! De kavelgrootte bedraagt 447m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, met meterkast, prima woonkamer met gashaard (buiten gebruik) en houten planken vloer, aansluitend is de slaapkamer/speelkamer te bereiken. Het is tevens mogelijk om deze ruimte bij de woonkamer te verbinden, dichte woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken en diverse apparatuur: koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken te bereiken v.v. witgoedaansluitingen en CV-berging (Intergas bouwjaar 2017). In de bijkeuken is middels vlizotrap de zolderberging te bereiken. Tenslotte de badkamer (compleet en netjes), voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel met meubel. De begane grond biedt veel leefruimte is prima ingericht en eenvoudig afgewerkt.

Verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dubbele dakkapel. (oorspronkelijk waren er 3 slaapkamers).

Tuin en bijgebouwen: het betreft een brede kavel, met prima zonligging en voldoende mogelijkheden. Er is in het verleden een vrijstaande stenen schuur gerealiseerd (circa 42m²), welke in spouw is uitgevoerd, v.v. roldeur en zolderberging. Er is tevens een stenen berging aanwezig en een ruime carport.

Bijzonderheden
-ruime gezinswoning met een "beetje" werk (ideaal voor de handige klussers!).
-de aanbouw van de woning is volledig geïsoleerd.
-gelegen op een ruime kavel van 447m² eigen grond.
-verwarming middels CV-radiatoren en gashaard (buiten gebruik)
-het schilderwerk extern en herstel van enig houtwerk e.d. dient te geschieden.
-de vrijstaande stenen garage is in spouw uitgevoerd, met hoge doorrijhoogte en zolderverdieping.
-het betreft een brede kavel, met veel parkeermogelijkheden op eigen terrein.
-er is tevens een ruime carport aanwezig (dakbedekking is lek en dient te worden vervangen).

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte111 m²
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact