Planeet 9 7891 CP KLAZIENAVEEN

€ 240.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Deze TOP hoekwoning gebouwd in 2015 hebben wij in verkoop genomen. De woning is ten tijde van de bouw met 1,20 meter uitgebouwd en tevens v.v. aangebouwde bijkeuken! Een aantal pluspunten van dit pareltje zijn; Uitstekend geïsoleerd, super strakke inbouwkeuken, moderne badkamer, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping en ga zo maar door. Het geheel is uitstekend onderhouden; In-stap-klaar wonen!

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset, tuingerichte woonkamer (uitgebouwd met circa 6,5m²) met veel lichtinval, open keuken met strakke en nieuwe inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur. Bijkeuken met de witgoedopstelling. De gehele begane grond is supernetjes afgewerkt en v.v. strakke wanden en vloeren.

Eerste verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers van respectievelijk 6, 10 en 15m² groot. Alle kamers zijn netjes en met een modern tintje afgewerkt. De badkamer is v.v. douchehoek met openslaande deuren, drain, wandcloset en badmeubel!

Tweede verdieping: Met een vaste trap is vanaf de overloop de zolderverdieping te bereiken, v.v. zonneboiler, CV-ketel en ruime keurig afgewerkte slaapkamer met dakraam.

Tuin: de achtertuin is op het westen gelegen en heeft een fijne zonligging. De kavelgrootte bedraagt maar liefst circa 255m². Naast de woning is een ruime inrit gerealiseerd met aluminium carport/veranda van circa 21m². De achtertuin is in 2020 opnieuw aangelegd en is tip-top te noemen. Er is tevens een zeer robuuste houten tuinberging met sfeervolle veranda gerealiseerd (2020).

Bijzonderheden
- Houten kozijnen met HR++ glas;
- Zonneboiler met Collector;
- Woning volledig geïsoleerd (vloer-, dak-, muurisolatie en isolatieglas);
- Door de goede isolatie lage energielasten;
- De woning is voorzien van rolluiken (gedeeltelijk elektrisch);
- Verwarming middels vloerverwarming zowel op begane grond als verdieping;
- De woning is voorzien van modern en degelijk sanitair;
- 3 slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping en 1 slaapkamer op de zolderetage;
- De woning is voorzien van een vrijstaande houten schuur met veranda;
- De woning is voorzien van mechanische ventilatie;
- Gelegen op een perceel van 255m²;
- Achtertuin gelegen op het westen (perfecte bezonning).

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode2015
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact