Sandurdreef 5 166 7828 AA EMMEN

€ 149.500 Kosten koper

Omschrijving

Ideaal gelegen luxe 4 - persoons recreatiewoning met parkeergelegenheid op eigen terrein. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 667m² eigen grond aan het water! De woning is onderdeel van Center Parcs Sandur; een zeer compleet vakantiepark, gesitueerd op schiereilanden, met alle denkbare faciliteiten. Het park is gelegen aan de rand van Emmen en wordt omgeven door groen en water. De woning is zeer goed te verhuren via Center Parcs. Op het resort is voor elk wat wils. De nodige ontspanning in het overdekt zwembad, bruin cafe, het restaurant of het plaza en voor de nodige inspanning de sportschool, tennisbanen (indoor en outdoor), squashbanen of de 9 holes golfbaan. Aan u de keuze!

OMSCHRIJVING
Begane grond: Hal/entree, hangtoilet, tuingerichte woonkamer met haardpartij en bijzonder fraai en vrij uitzicht over het meer, open keuken met een nieuwe moderne inbouwkeuken, voorzien van afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi magnetron en natuurstenen aanrechtblad, gemoderniseerde (2019) badkamer met ligbad en badmeubel, ruime slaapkamer, inpandige berging.

Verdieping : Ruime overloop met vaste kast, zeer ruime slaapkamer. Sauna ruimte met sauna. Eventueel te wijzigen in een slaapkamer. Deze ruimtes zijn gestoffeerd en volledig gemeubileerd. Het vakantiehuis wordt volledig ingericht opgeleverd!

TUIN
De tuin is aan de voorzijde v.v. een aantal parkeerplaatsen. De achterzijde is fraai en vrij gelegen op het zuiden en aan het water. U beleeft het optimale vakantiegevoel en geniet van het eerste moment. In de tuin heeft u goede privacy dankzij de `verspringende` opzet van de bebouwing. Royaal terras aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
* steiger mag gerealiseerd worden aangezien een aantal meters water in eigendom zijn;
* de recreatiewoning wordt verhuurd via Center Parcs, wat garant staat voor hoge kwaliteit.
* park bijdrage verschuldigd voor onderhoud terreinen, schoonmaak e.d. van circa € 412,00 per mnd.

Plusmarkt supermarkt aanwezig; gelegen in het prachtige Drenthe nabij het dierenpark Wildlands, het Bargerveen, Emmen- centrum, prachtige oude natuurgebieden en vele andere bezienswaardigheden!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte77 m²
Bouwperiode2002
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact