Schoolstraat 2 7845 TE HOLSLOOT

€ 249.000 Kosten koper

Omschrijving

HEERLIJK DRENTENIEREN OP EEN LANDELIJKE EN NATUURRIJKE LOCATIE

Deze knusse vrijstaande woning, type Keuterboerderijtje met bijgebouwen is eenvoudig uitgevoerd, perfect voor handige klussers en gelegen op een prachtige landelijke locatie. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1894 en ideaal geschikt voor mensen die van rust, natuur en landelijk gebied houden. Er is o.a. 1 slaapkamer aanwezig, een voorkamer, eenvoudige keuken, sfeervolle woonkamer/Man-Cave en het geheel is gelegen op een prachtige ruime kavel van 1572m² eigen grond. Verwarming geschiedt middels gaskachels en warm water via elektrische boiler/ketel.

Indeling
Begane grond: entree, keuken met keukenblok en witgoedaansluiting, voorkamer met gaskachel, toiletruimte en douchegelegenheid, slaapkamer, tussenhal, in de uitbouw is de woonkamer (Man-Cave) met gaskachel gesitueerd. (houten constructie).

Verdieping: Via luik naar riante bergzolder.

Tuin en bijgebouwen: De tuinen rondom zijn parkachtig aangelegd met diverse terrasjes, bossingel en gazon. Er zijn meerdere bijgebouwtjes aanwezig, ideaal geschikt als opslagruimte van tuingereedschap e.d. Aan de voorzijde grenst de woning aan de recreatieve Hoogeveense Vaart. De kavel grenst aan de achterzijde aan landerijen en de voorzijde biedt tevens vrij uitzicht.

De landelijke ligging in Holsloot is ten opzichte van Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Duitsland zeer centraal te noemen. Door de ligging nabij op- en afritten van de A37 is de ook de bereikbaarheid uitstekend. Door de aanwezigheid van een NS-station is ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima. Het aangrenzende Nieuw-Amsterdam/Veenoord, op hooguit 2 kilometer afstand, kent een tweetal basisscholen en in Emmen kan men terecht voor het voortgezet en hoger onderwijs in nagenoeg alle studierichtingen. In de omgeving is tevens sprake van diverse fiets- en wandelroutes.


Informatie:
- een aantal houten kozijnen dienen te worden vervangen (aangetast door houtrot);
- de woning is gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing;
- perceeloppervlakte 1572m², prachtige ligging, parkachtig en in landelijk gebied;
- verwarming middels gaskachels, warmwater middels elektrische ketel;
- de woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1894, zeer degelijk gebouwd!
- de woning is v.v. 1 slaapkamer en eenvoudige doucheruimte en toilet.
- woonoppervlakte 78m², inhoud 327m³.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte78 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1894
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact